Lifestyle | De vakantie tag!

Op vakantie gaan, de meeste mensen weten er alles vanaf.
Nu de vakantie periode weer is begonnen vond ik het leuk om er een tag van te maken.
Zo komen we nog meer over elkaar te weten als het gaat om het gaan op vakantie, vakantie landen en mooie bestemmingen. En krijgen we wie weet nog wel meer inspiratie om een mooie vakantie te boeken!
Benieuwd?


Ik denk dat de bedoeling van een tag over het algemeen wel duidelijk is; Ik geef zo uitgebreid mogelijk antwoorden op de vragen die gesteld worden, zo dat jullie mij weer beter leren kennen.
Let's do this!

Wat is jouw favoriete zomer vakantie land?
Mijn favoriete zomer vakantie land is een warm land.
Een land waar je lekker de hele dag aan het strand kunt liggen, de hele dag in je bikini kunt rond lopen en vooral heel bruin kunt worden.
Omdat dit in de zomer periode in heel veel landen kan heb ik niet een land dat echt tot mijn favoriete hoort.
Wel heb ik zo mijn voorkeuren omdat ik in dat land bijvoorbeeld een fijne vakantie heb gehad.
Zo kan ik Kroatië, Italië, Spanje en Frankrijk erg aanraden om lekker een camping of hotel te boeken en lekker je vakantie te gaan vieren!

In welke landen ben jij al op vakantie geweest?
Dat zijn er heel wat!
Ik ga al sinds ik klein ben ieder jaar met de caravan op vakantie in de zomer. Ook zijn we een paar keer zonder caravan geweest.
Zo ben ik in Spanje, Griekenland, Turkije, Kroatië, Slovenië, Frankrijk, Tunesië, Luxemburg, België, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Tjechie, Italië en natuurlijk ook gewoon in ons eigen kikkerlandje Nederland!
En Thailand staat op de planning voor volgend jaar.
Dus ja, dat is heel wat!

Liever een hotel of camping?
Ik heb afgelopen jaar in een hotel in Griekenland gezeten, dit was de eerste keer dat we het écht echt zouden mee maken (de vorige keer waren we namelijk een jaar of 4), hoe het is om een vakantie in een hotel te hebben. Ik moet zeggen dat het heel anders was, we hebben er op zich een leuke vakantie gehad. Maar geef mij maar gewoon een camping met een tent of een caravan.

Liever het zwembad of het strand?
Vroeger zou ik gezegd hebben het zwembad, maar nu zeg ik de zee.
Ondanks dat ik de zee soms best nog wel vies vind, maar als je dan gaat kijken naar wat er allemaal in het zwembad gebeurt en achterblijft kies ik toch voor het strand. Ook om het feit dat je daar vaker meer rust en ruimte hebt.
Ja laten we maar lekker naar het strand gaan!

Ga jij liever op een actieve vakantie of een relax vakantie?
Euhm, dit is iets waar ik tussen in zou zitten denk ik.
Ik vind dat je, als je op vakantie gaat, dat je dan ook zeker moet gaan voor de rust (mits het een ski vakantie is of een vakantie met actieve dingen waar je zelf voor gekozen hebt), maar dat je ook best wel een paar keer een plaats kan bezoeken. Ik heb zelf dat ik na een paar dagen relaxen ook wel weer even wat anders wil. Een leuk stadje bezoeken is dan altijd wel leuk om naar uit te kijken!

Wat kunnen we vinden in jouw strand tas?
Een heleboel troep vooral!
Naast mijn handdoek heb ik er namelijk vaak ook nog honderd en 1 tijdschriften, een zonnebril, een strand jurkje, een spelletje, mijn ipod en mobiel, eten, drinken borstel en soms zelf ook nog wel shampoo in zitten.
En ja, dat moet gewoon allemaal mee, want wie weet overleef ik het niet zonder 1 van die dingen!
Terwijl mijn broertje genoeg heeft aan zijn mobiel en handdoek sleep ik nog een hele koffer achter mij aan.

Wat vind jij van deze tag?
Ga jij hem ook doen?


5 opmerkingen