Naomi | Shoplog (foto-vorm) Juli 2013

Ik ben de afgelopen week wezen shoppen met Fleur en heb een paar leuke dingetjes gekocht! Overal is nu uitverkoop en zo ook in ons dichtstbijzijnde stadje Zaandam. Zaandam op zich is een leuk stadje en heeft wel een paar leuke winkeltjes maar de kleding die er hangt is niet echt spectaculair. MAAR, als er sale is overal moeten we natuurlijk wel eventjes gaan kijken en omdat er nu ook een Primark zit wilden we vooral daar eventjes een rondje doen. Benieuwd wat ik heb gekocht? Klik dan verder! :)


Ik heb er maar een soort outfits van gemaakt omdat het anders wel een heel lang artikel word denk ik, haha. Als eerst heb ik een blauwe houthakkersblouse gekocht bij de H&M. Ik zat mezelf al twee weken af te vragen of ik hem zou kopen of niet en nu hij in de sale was voor maar 7 euro moest ik hem gewoon meenemen! Verder heb ik nog een simpel grijs shirt gekocht bij The Sting, altijd handig, van 12,95 voor 5 euro.


Als tweede "outfit" draag ik weer een shirt van The Sting van de nieuwe collectie (die trouwens ook maar 12,95 was!) met een rokje van de Primark. Het rokje is een zalm/perzik kleurtje en heeft een hartjes print. Het rokje was 9 euro. Op het shirt staat to Love and be Loved in return and i love it!


Dan hebben wij in Zaandam een winkeltje genaamd JOOSIES. Dit kun je vergelijken met de winkeltjes langs de Amsterdamse markt, of veel Arnhemse winkeltjes! Ik heb er deze zwierige top van Ambika gekocht voor jawel: 5 euro! Koopjes? I LOVE THEM. Ik heb er wel maar eventjes een hemdje onder gedaan omdat het anders een beetje té veel boob is (maar dat is mijn mening).


Als laatste heb ik nog twee dingen die ik een week eerder al bij de Primark had gekocht. Als eerste een felroze Maxi Dress. Aan de ene kant vind ik dit helemaal te gek omdat het gewoon gaaf is maar aan de andere kant verbergt het helemaal niks, nada, noppes. Nu heb ik geen mega buik of iets maar toch is het niet echt de meest zelfverzekerende jurk ooit. De jurk was 11 euro. Het tasje erbij is echt een hippie ding wat veel mensen helemaal niks vinden maar ik vind hem ook gaaf! Hij was afgeprijsd naar 3 euro dus ik kon het toch niet laten liggen?


Dat waren alle kleding items die ik heb gekocht! Veel leuke kleding voor een klein prijsje! Ik heb ook nog bij de action een tekst gehaald die je op de muur kan plakken voor 99 cent! WHAT, 99 CENT? Ja, echt! Ik hou echt van de action omdat je er gewoon producten hebt van een degelijk merk voor een lage prijs, en er is niks mis mee. We like.Hebben jullie nog iets leuks gescoord de laatste tijd?


~ Naomi

Kleine update:

Ik heb gister mijn eigen blog "gelanceerd" om dat maar mooi te zeggen! Ik blijf hier natuurlijk nog schrijven maar op mijn eigen stukje internet komen meerdere keren per week artikelen online! Voor degenen die een kijkje willen nemen klik dan HIER. Dat was het. Nog een fijne dag! Liefs.


10 opmerkingen

 1. Ik vind dat tasje van de primark zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat rokje van de Primark vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele leuke dingen! Wat fijn dat de Primark zo dichtbij jou zit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zwierige topje is echt helemaal mijn smaak! Die zou ik ook zo gekocht hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke dingen heb je gekocht!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen