Lifestyle | Plage de Pampelonne

Wij mensen, zijn over het algemeen maar nieuwsgierige wezens. De paparazzi houd bijvoorbeeld het liefst dag en nacht in de gaten wat een bekendheid doet. Zelfs naar de wc gaan kunnen ze interessant vinden. Maar ook  vinden wij het leuk om plaatsen, die beruchte plaatsen, waar bekendheden hun tijd door brengen, te bezoeken.. Nu heb ik afgelopen vakantie in Port Grimaud gezeten waar een heleboel van die beruchte plaatsen en stranden omheen liggen.  1 van de beruchte stranden hebben wij bezocht. Benieuwd wat ik daar bezien heb en wat ik er van vond?

We waren die ochtend vroeg vertrokken omdat het meestal al vroeg heel druk is die kant (lees 1 weg naar Saint. Tropez waar het achter lag) op. Eerst hebben we een mooie route gereden die ons aangeraden werd en minder druk was. Nadat we die route hadden gereden en een paar mooie plaatjes hadden geschoten, koffie hadden gedronken aan een strandje die we tegen kwamen, was het tijd om hét strand op te gaan zoeken.Het eerste strand wat we tegen kwamen was niet het strand waar we graag heen wilde, dus reden we verder. Hoe meer we in de richting van het juiste adres kwamen hoe vaker we een Porsche, Ferrari, Mercedes of BMW tegen kwamen. Uiteindelijk hadden we hem gevonden en hadden we de auto een plekje in de schaduw geschonken. Bepakt en wel liepen we richting het strand. Naarmate we het strand nadere werden we steeds ingehaald door geblindeerde auto's en zagen we nog meer dure en luxe auto's. 

Het strand lag ook al aardig vol.
Het eerste wat we deden was een duik nemen.
Want het was heet heet heet.
En dit was wel even wat anders dan de golven die wij hadden bij de camping. Dit waren golven die twee keer zo hoog als mij  lengte waren. En dat was leuk!

Wij lagen op een stuk open strand met gewoon alleen zand. Maar aan beide kanten van ons en de weg naar het strand waren versierd met luxe restaurants, beach clubs en vooral veel afgeschermde beach resorts. Ook de beruchte clubs 55 was daar te vinden.  Ik ben er zelf niet geweest, maar mijn ouders en vrienden wel. Rond een uur of drie ging  bij een van de beach clubs de dj draaien. Naast de zee die je hoorde te keer gaan was het vooral  u de bass die je niet alleen hoorde maar vooral ook voelde. En jongens, wauw wat een jachten! Wat een grote dingen zijn dat zeg, echt waanzinnig!
Helaas hebben we geen bners gespot maar hebben we genoeg geblindeerde auto's voorbij zien komen waar geheid wel een rijk en of bekend iemand achter verscholen zat.


Toen we terug liepen naar de auto liep ik als laatste met mijn vader achter de rest aan. Bij de ingang moesten wij wachten omdat er een grote deur open ging en je wilt niet weten wat er achter die deur vandaan gereden kwam en wat daar te zien was..
Myngod! M'n vader en ik keken met open mond toe naar de Ferrari die er uit kwam omdat er iemand anders met z'n Porsche er niet door kon. Toen die Porsche eruit was gaf hij nog even een extra dotje gas. Man wat een geluid!
Maar wat die auto's allemaal niet hebben en wij wel hadden; wij zaten met z'n achten in 1 auto en zij hadden alleen maar ruimte voor maximaal 2 personen.
Wij hadden een feestje in de auto en zij konden alleen maar geluid maken..


Het verschil moet er wezen toch, maar waar zou jij voor gaan?Heb jij al eens het Pampelonne strand of club 55 bezocht?

4 opmerkingen