Naomi | Clothes, Tea & Cupcakes


Ergens hier heel ver vandaan ligt een sprookjes-stad genaamd Amsterdam. Wanneer je goed zoekt kom je een pareltje tegen van een winkel en wil je er niet meer weg! Waar heb ik het over? Ik heb het over het schattigste kleding winkeltje dat er te vinden is (naar mijn mening, haha) in heel Amsterdam! Let me tell you a little more, my children.

The Darling is een kledingwinkeltje dat in 2009 zijn deuren, of eigenlijk deur, heeft geopend. De collecties veranderen heel vaak en verschillen van onbekende merken tot merken als Kling en Just Female. Het concept van The Darling is dat je een beetje als een klein meisje in een snoepwinkeltje voelt. De lampjes die gemaakt zijn van thee-kopjes, de boomstammen die als kledingrekken worden gebruikt, alles draagt bij aan het ultieme kinder gevoel. Nu klinkt het misschien als een kinderkleding winkel maar nee! Van lieve roze jurkjes tot grungy tie-dye shirt met FUCK opdruk, er is voor iedere dame wat wils.Nu klinkt dit natuurlijk allemaal al geweldig maar het word nog beter! Als je na een dag shoppen bent aangekomen in The Darling en je voeten pijn doen van de prachtige hakken die je toch zo graag aan wilde, dan kun je plaats nemen in het cupcake-café boven in The Darling. Hier kun je een lekker kopje thee nemen of een heerlijke koffie en daarbij genieten van een paar macarons of een mierzoete cupcake.

Als je nu nog niet verkocht bent dan is dit misschien iets voor jou! Het grootste deel van alle sieraden word met de hand gemaakt, de kaartjes aan elk item zijn gemaakt van cupcake vormpjes en alles word met de hand gedaan, dat is nogal een klusje! Het zijn de kleine dingetjes die het een bezoekje brengen aan The Darling waard maken.


Als je een keer een bezoekje wilt brengen en een idee wil hebben van wat je kunt verwachten, kun je de webshop van The Darling bekijken! Je kunt er een bestelling plaatsen maar het is beter om in het echt te kijken omdat niet alle kleding ook nog online gezet word. The Darling is ook de perfecte plek om een cadeautje te zoeken voor bijvoorbeeld een verjaardag! 


Ik wil daarnaast nog even zeggen dat ik niet betaald word om dit artikel te schrijven. Ik word wel betaald om zo nu en dan achter de kassa te staan maar dat ter zijde, hihi. Het is echt de moeite waard om even door te lopen naar de negen straatjes (de Runstraat) en The Darling te bezoeken. Andere winkels in dezelfde straat zijn de Vans winkel, een Fabrio, Moscow, Kaaskamer en nog meer! 

Het adres van The Darling is op de site te vinden en daar staan ook de Facebook, Instagram en Twitter die regelmatig word ge-update met leuke foto's van nog leukere kleding. Wat kan ik nog meer vertellen? Ik geloof dat de mooiste dingen in het leven niet verteld kunnen worden door een ander maar dat je deze zelf moet ervaren. Dus... Let's go!Liefs.
6 opmerkingen

 1. Het ziet er echt heel "sweet" uit! Ik hoor zo veel over de negen straatjes maar ben er nog nooit aan toe gekomen om het te bezoeken. Gauw maar eens doen dan..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah dat lijkt me een leuk winkeltje! Ik ga jammr genoeg niet vaak naar Amsterdam, maar ik ga je tip onthouden voor het geval ik er wel naar ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een gave foto's! Ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er leuk uit! Die ga ik onthouden voor als ik weer eens in Amsterdam ben! :)

  BeantwoordenVerwijderen