Naomi | Herontdekt!

'Soms ben je je kamer een beetje aan het opruimen en kom je allerlei leuke dingen tegen. Dan ben je meer bezig met die dingen dan met het opruimen.'

Hoe herkenbaar is dit? Laatst was ik mijn kamer een beetje aan het opruimen en kwam ik bij een mand waar ik eigenlijk bijna al mijn beauty-spullen heb staan. Van bodylotions tot papillotten en van sporttape tot neppe wimpers. Het was één grote chaos en dus dacht ik dat dit wel een opruim beurt kon gebruiken! Ik heb heel veel dingen weggegooid en ben ook een paar dingen tegengekomen die ik heb herontdekt en nu dagelijks gebruik. Benieuwd? Kijk met me mee!


Altijd als ik iets koop kan het twee kanten op gaan. Óf ik vind het fijn en dan gebruik ik het dagelijks totdat het op is, óf ik vind het toch niet echt geweldig en het verdwijnt in mijn mand. Daarom is het goed om eens in de zoveel tijd al die spullen even door te zoeken en wanneer je iets tegenkomt pak je het eruit en zet je het bij de spullen die je dagelijks gebruikt!


Dit zijn de dingen die ik dagelijks gebruik. Natuurlijk gebruik ik niet letterlijk alles hiervan dagelijks maar het grootste deel wel! Drie (of eigenlijk vier) spullen hieruit heb ik laatst pas weer herondekt en gebruik ik nu al een paar weken iedere dag!

Dit zijn de dingen die ik heb herontdekt!

Als eerst een bodylotion van Garnier. Dit is de Intensive 7 days body lotion met Aloë Vera die je huid 7 dagen lang zou moeten voeden. Ik geloof hier zelf niet in want je doucht ook en dan gaat het weer van je huid maar toch is hij echt heel fijn. Ik ben laatst mega verbrand op mijn schouders en vond dat mijn huid toch iets meer nodig had dan alleen een after-sun. Daarom trok ik deze oude liefde weer uit mijn mandje en ik heb hem volop gebruikt! Maar liefst twee keer per dag de afgelopen weken. Deze body lotion is echt heel erg fijn! Hij trekt redelijk snel in, maakt je huid heel erg zacht en ik merk ook dat littekentjes (want die heb ik nogal veel op mijn armen) er iets van vervagen. De bodylotion is nog steeds te koop en kost zo'n 5 euro. 

Als tweede heb ik mijn geweldige wimper-kruller weer teruggevonden, Deze was ik gewoon echt kwijt en vond ik terug in het mandje. Oh god wat hou ik van wimperkrullers! Ik weet dat er veel dames zijn die een wimperkruller heel onnodig vinden en misschien ook wel een beetje eng vinden om te gebruiken maar het is het echt waard. Het maakt je wimpers echt prachtig en zorgt ervoor dat je ogen opener lijken. Ik vergelijk mezelf in de ochtend altijd een beetje met een molletje. Gekrulde wimpers en je bent eigenlijk al good-to-go.

Als laatste heb ik het fenomeen lipgloss herontdekt. Na een hele lange tijd totaal geen lipgloss gebruikt te hebben vind ik het toch wel weer leuk! Met name deze twee. Als eerst de Chen Yu lipgloss in de kleur 102. Waarschijnlijk is dit een merk dat je niet kent, ik ken het verder ook niet. Alle beschrijvingen op de achterkant zijn in het Frans dus ik gok dat dit merk in Frankrijk te krijgen is. Ik heb hem vorig jaar gekregen dus ik zou het niet weten. I'm sorry. Als tweede mijn faaaaaavoriete lipgloss in de geschiedenis van lipgloss en make-up: mijn KIKO super gloss in 126. Ik heb ooit een kleine shoplog geschreven op een oude blog van een trip met school naar Duitsland waar ik deze gloss heb gekocht. Helaas kan ik deze shoplog niet meer terugvinden. Deze lipgloss in in verschillende dingen geweldig! Als eerst de geur. OH LORD! Hij ruikt naar spekjes! Als tweede de kleur: het is een soort perzik/milky-roze kleur die echt prachtig is en bij iedereen staat. Er zitten hele mooie glittertjes in die goed blijven zitten. Als derde de verpakking, ik vind een verpakking als deze er altijd heel duur uitzien. Het doet me denken aan M.A.C. De conclusie is dus dat ik behoorlijk lipgloss verslaafd ben.
Dit waren de dingen die ik heb herontdekt (excuse mijn verschrikkelijke gechipte nagels). Ook al is het een behoorlijke klus om alles uit te zoeken, zo zie je maar weer dat er toch wel leuke spullen tussen zitten. Het is handig om af en toe dus even te kijken wat je nog hebt en nooit gebruik in plaats van weer opnieuw te kopen en zo word de berg alleen maar groter!

Hebben jullie de laatste tijd nog spullen herontdekt of teruggevonden?

~ Naomi

7 opmerkingen

 1. Haha leuk om te lezen! En wat is je nieuwe layout mooi geworden! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Die spiegel heb ik ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dingen herontdekken is altijd zo leuk, een aangename verrassing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk artikel! Ik ontdek ook altijd weer nieuwe dingen, haha.

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, heel herkenbaar!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar! Zo kwam ik er laatst achter dat ik nog steeds ongebruikte nagelstickertjes van Essence heb van jaren geleden haha!

  BeantwoordenVerwijderen