Naomi | Autumn Outfits


We willen het eigenlijk niet maar de herfst staat voor de deur. Ook al is het officieel nog zomer, het Nederlandse weer ziet er niet naar uit. Het is lastig om om te schakelen van korte broekjes naar lange broeken met vesten maar qua kleding is dit weer perfect! Het is niet plakkerig en benauwd warm en het is ook niet ijskoud dus je kunt gerust laagjes over elkaar heen dragen.
Ik heb voor vandaag 4 outfits samengesteld die ik echt bij herfst en misschien zelfs een beetje winter vind passen. Kijk mee!De eerste outfit is lekker simpel. Een shirt, een houthakkers-blouse, grijze broek en een paar laarsjes. Lekker nonchalant en toch put-together,je hebt toch een beetje moeite gedaan bij het aankleden.
Top: Primark
Blouse: H&M
Broek: H&M
Laarsjes: Noordermarkt Amsterdam


Om dit toch iets leuker te maken heb ik deze sieraden gekozen. Ik heb altijd een hele arm vol met armbandjes maar aangezien dat niet ieders smaak is heb ik het zo gestyled.

Van links naar rechts: 
The Darling
Ibiza
Michael Kors
H&M


Als tweede een iets unieker outfit omdat deze trui een leuke print heeft bij de schouders. Het komt niet helemaal goed over maar de broek is groen en deze staat heel mooi bij het beige van de trui en de bruine laarsjes.

Trui: Fabrio
Broek: H&M
Boots: PrimarkOmdat je hierbij lange mouwen hebt en je armen nauwelijks zichtbaar zijn hoef je eigenlijk geen sieraden om te doen en een ketting zou te druk worden. Daarom heb ik hier gewoon mijn horloge om, één armbandje en een unieke ring!

Armbandje: TheDarling
Horloge: Michael Kors
Ring: TheDarling


Dit vind ik zelf een hele lieve outfit. Wederom de groene broek maar nu met een crème kleurige trui die iets word opgeleukt door het uitstekende kraagje en de laarsjes met een kleine hak. 

Trui: Primark
Blouse: H&M
Broek: H&M
Haarband: H&M
Boots: Primark
Collar Clips: TheDarling


Als je naar buiten gaat is het leuk om je jas open te dragen, nu het nog kan, en dan een haarband in (op? om?) je haar te doen, plus het is lekker warm!


De laatste outfit is mainstreet, gewoon heel erg normaal. Een broek, een shirt en een jasje met een vest en all-stars. Lekker simpel, leuk en ook stoer.

Top: Je m'appelle
Vest: H&M
Jasje: Softy
Broek: ZARA Skinny
Schoenen: All Star


Het hoeft niet per sé maar af en toe doe ik weleens een ketting om bij een outfit als deze en deze is heel grappig met een mini cola en mini hamburgertje. (TheDarling)

Dat waren mijn outfits!
Wat is jouw favoriete herfst outfit?


5 opmerkingen

 1. Leuke outfits! Die cola & burger ketting is inderdaad echt grappig :-) Het gele jasje vind ik ook erg leuk, en ik vind een hemdje onder die bleke trui ook heel mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk!

  Give away op mijn blog; Maak kans op een tas naar keuze van My New Bag!
  www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! De outfits zijn ook leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind alle outfits zo leuk! Ik wil nu alles in mijn kast hebben hangen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 1ste is mijn favoriet, maar ze zijn allemaal super leuk.x

  BeantwoordenVerwijderen