Naomi | Tips, tips, tips!


Hello, hello! Zijn we allemaal door de eerste schoolweek heengekomen? Nu school is begonnen en we weer huiswerk hebben, heb je vaak ook momenten waarop je helemaal niks te doen hebt. Wat doe jij in die momenten? Ik zit het liefst op youtube of gewoon op internet om een beetje rond te neuzen, dingen te zoeken, dingen te leren, maar alles heeft te maken met beauty en lifestyle! Ik ga jullie een kleine internet-tour geven door de kanalen en sites waar ik niet zonder kan! 

Als echte nummer één staat voor mij toch wel Beautygloss.nl. De site van Mascha Feoktistova waar dagelijks twee artikelen komen en zo nu en dan een filmpje. Deze beautyblogger is de grootste en bekendste van Nederland maar tóch zou het zo kunnen zijn dat je haar net even mist! Ik volg haar blog al zo'n 4 jaar en vind het altijd leuk om haar blogs te lezen en haar filmpjes te kijken.


Mascha schrijft en filmt over haar, make-up, maskers, haar verven, verzorging, haar maandelijkse favorieten, "stel je vraag" wat een topic is waar elke week drie vragen door haar worden gesteld en 1 keer per maand door Tom, en nog veel en veel meer! Alles komt aan bod en de blog is heel divers!


Dan de tweede site waar ik eigenlijk steeds minder lol in heb maar toch nog vaak op kijk is 9gag. Ik wil hier niet teveel aandacht aan besteden omdat de site steeds minder leuk word maar 9gag is een site waar iedereen grappige plaatjes, strips of leuke tekeningetjes op kan zetten alleen helaas is het niveau van humor ver te zoeken... Af en toe kom ik nog iets leuks tegen maar verder... Tja! En toch blijven we kijken, he!


Daarna over naar Youtube! Wie dit heeft uitgevonden is echt mijn held!! Mijn favoriete kanalen zijn
Engels:
Our2ndLife, een collab kanaal waar 6 jongens op een vaste dag filmpjes maken. Het is een Amerikaans kanaal maar hun charme is ongelooflijk leuk en ze zijn ook hilarisch!
TGF, Twee jongens uit Great Britain genaamd Jay en Romell. Deze jongens zijn zo raar dat je eigenlijk niet weet waar je naar kijkt.
MuscleBoy, een jongen die nooit normaal kan praten maar ook enorm grappig is!
MeghanRosette, een leuke Amerikaanse dame die altijd enthousiast is en een geweldig modegevoel heeft. En ik ben jaloers op haar prachtige haar!
NikkieTutorials, de eigenlijk Nederlandse Nikkie maakt filmpjes in het Engels gesproken over make-up. Het is een hilarische dame die echt mega goed met make-up om kan gaan. Haar filmpjes zijn echt super leuk om te kijken omdat het totaal niet saai is!

Nederlands:
Cinebuddies, de twee vrienden Kelvin en Peter hebben een kanaal genaamd Cinemates waar zij cinema achtige korte films op maken en in hun vrije tijd doen ze drie keer per week een soort klets filmpje en deze zijn ook heel erg leuk om te kijken en je leert ook nog wat!
FUN, Mert en Dylan, twee gestoorde jongens waarvan je echt in je broek piest van het lachen! Vooral de milkshake vlogs zijn filmpjes waar ik op wacht!
Teske, ook wel bekend van Teskuh.nl heeft een kanaal waar ze ook leuke kletsfilmpjes op zet. Ik kijk niet zozeer naar haar om iets te leren of omdat ik hulp nodig heb maar ik vind haar persoonlijkheid heel erg leuk en ze praat makkelijk!


Hopelijk hebben jullie hier iets aan gehad en hebben jullie een paar geweldige kanalen aan jullie abonnementen toe kunnen voegen! Laat het me weten als ik een geweldig kanaal ben vergeten bij de reacties en tot de volgende keer!

Wat is jouw favoriete kanaal of site?

- Liefs.Geen opmerkingen