Lifestyle | Mijn favoriete bloggers van dit moment

Ik heb een vast 'ik lees blogs' rondje.
Een rondje van blogs die ik fijn vindt om te lezen.
Ik bekijk dagelijks een hele hoop blogs, lees er echt een heleboel, maar een aantal die bezoek ik dagelijks en behoren op dit moment tot mijn favoriete.
Benieuwd welke blogs dit zijn?
Ik ben niet iemand die bij iedere blog een reactie achter laat, honderd keer op een dag terug komt of diegene helemaal vol spamt op twitter.
Wel ben ik iemand die het leuk vindt als diegene weer een uniek of een leuk helemaal eigenstijl gemaakt artikel online zet en die daar dan een reactie op geeft.
Er zijn een hoop blogs waarvan ik niet het doel zie, of tenminste waar ik  niet het 'eigen' van het bloggen uit kan halen.
Diegene waar ik dit wel duidelijk lees, zie en bij wie ik met plezier dagelijks terug kom zijn de volgende bloggers:

- Lisanne van Journalisje .
De blog van Lisanne is een blog waar ik regelmatig een bezoekje aan breng. Dit omdat ik de artikelen die zij schrijft interessant vindt. Ze schrijft namelijk over dingen die zij belangrijk en leuk vindt. Of dit nou uit haar eigen omgeving komt of uit iets wat er in de wereld gebeurt; Lisanne kan er over schrijven als of het de normaalste zaak van de wereld is.
Het leuke aan haar blog vindt ik trouwens ook dat ze een kijkje in haar eigen leven geeft, maar haar blog niet te persoonlijk wordt. Zo als ik al zei; veel verschillende dingen maar wel op haar eigen (en leuke(!)) manier!

- Milou van Lifestylelou.com
Milou heeft ten eerste 2 prachtige katten. 2 katten die ook regelmatig in de spotlights staan op haar blog. Maar buiten het feit dat die 2 katten van haar prachtig zijn, pakt de inhoud van haar posten mij ook. Ze schrijft heel persoonlijk, maar niet op een vervelende manier. Ze doet het op een manier waaruit je kan lezen dat het haar eigen is en dat ze het leuk vindt. Ze probeert ons als haar lezers erbij te betrekken en dat vindt ik leuk.
Ze heeft de afgelopen paar maanden thuis moeten zitten vanwege een hernia, ondanks dit negatieve is ze alleen maar meer positief gaan bloggen. Dat vindt ik zo knap als je dan zo positief kan blijven terwijl je eigenlijk best in een negatieve periode zit!
Ze schrijft over veel verschillende dingen, waardoor er altijd wel wat leuks tussen staat naast de vele foto's van lieve Lush en Lieve!

- Tineke van Lifeforrent.org
Ja, Tineke haar blog daar lees ik de blogjes vaak met een glimlach op mijn gezicht.
Niet om te slijmen hoor, maar gewoon omdat het zo is.
Ze schrijft zo vrolijk en zo veel herkenbare dingen waardoor ik spontaan moet lachen.
En soms is het niet eens grappig bedoeld, maar dan ja, dan gebeurt het gewoon tijdens het lezen.
Tineke neemt ons vooral mee in haar avonturen om het zo maar even te noemen; van de eerste keer een tent op zetten, tot het niet dragen van een onesie en zo af en toe ook een heel persoonlijk artikeltje tussendoor.
Voor de juiste afwisseling is haar blog echt een aanrader!

- Luna van Lunalovelyworld.nl 
De blog van Luna mag ik ook absoluut niet vergeten.
Dit omdat ik altijd op kijk van de unieke posten die dit lieve meisje online zet en waar ik graag voor terug keer.
Ze bedenkt vaak hele leuk unieke posten die ik nog niet eerder ergens ben tegen gekomen, haar blog is daar door dus echt Luna's blog (als je snapt wat ik bedoel).
Ik weet niet hoe ze het doet, ik denk dat ze een of ander stofje door haar posten gooit waardoor mensen blijven lezen en verder kijken, maar mij heeft ze!

- Kelly van Belessa.nl
Kelly haar haar blog is voor iedereen bestemd. Het grootste deel schrijft ze over beauty, maar lifestyle en persoonlijke artikelen (bijvoorbeeld over haar mooie poes Senna) komen ook aan de beurt. Ik kom hier ook een aantal keren per week terug omdat ik haar schrijfstijl ook fijn vindt.
Kelly heeft een blog met verschillende categorieën maar allemaal wel op een eigen manier en dat maakt dat ik graag even een bezoekje breng!

Dit waren de 5 blogs waar ik meerdere keren per week tot dagelijks een bezoekje breng.
Natuurlijk zijn er nog meer blogs waar ik graag op kijk, maar dit zijn toch wel de vijf die op dit moment mijn favoriet zijn.

Ze hebben allemaal hun eigen manier van schrijven, brengen het allemaal anders en zijn uniek in de manier waarop zij zich presenteren binnen hun blog. Dat vindt ik leuk, want dat is toch weer iet wat mij trekt om terug te komen.

Wat zijn jouw favoriete blogs van dit moment? 
13 opmerkingen

 1. Leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken, want ik kende ze nog niet allemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, wat lief van je! :) Stuk voor stuk leuke blogs inderdaad, maar die van jou zou er ook zo tussen kunnen passen hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende alleen maar Luna en Kelly! Ik ga zeker een kijkje nemen op de andere bloggers en super leuk dat je deze artikel heb geschreven, zo leren we ook nog eens andere bloggers kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw dit vind ik zo lief! Heeeel erg bedankt! Ik zit nu echt met een big smile achter mijn laptop. :D Ook leuk om weer wat andere blogs te ontdekken! Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah thanks dat ik er weer tussen sta! Ik ben blij dat je m'n blog met plezier leest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke blogs, de meeste lees ik ook met veel plezier! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken er inderdaad al een paar van, ze zijn echt heel erg leuk! X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. deze blogs kende ik nog niet! echt heel leuk, ik ga ze in mijn ronde mee nemen! xoxo leanne

  http://www.leeeentje.blogspot.nl/ en vanaf maandag www.leentje.eu haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke blogs! Een paar kende ik! En bedankt voor je lieve reactie over mijn layout! :D

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik kende ze nog niet allemaal, ga ze zeker even bekijken nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank je wel Fleur dat ik er tussen sta! Ik voel mij echt vereerd en ik hoop dat je mijn site met veel plezier zult blijven lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk!


  http://www.theblondwarrior.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen