Naomi | I love Fashion News

HTTP://WWW.ILOVEFASHIONNEWS.COM/

Vandaag ga ik het hebben over een nieuwe ontdekking op het gebied van mode en celebrities. Ik zocht een website of app waarop je dagelijks een nieuwe outfit ziet en inspiratie kunt opdoen wanneer je niet weet wat je aanmoet. Misschien ken je deze site en misschien ook niet maar ik heb het over: I love fashion news. Een site waar je inspiratie kunt opdoen met beauty, celebs, lifestyle, musthaves, trends en nog veel meer. Ik geef jullie een rondleiding!De outfits:


Iedere dag verschijnen er onder het kopje "Tomorrow's outfit inspiration" outfits voor de volgende dag. Als je echt niet meer weet wat je aan moet is dit heel handig en inspirerend! Het moet natuurlijk wel net je stijl zijn maar het zijn hippe combinaties waarmee je in de mode-wereld helemaal goed zit. De inspiration van hierboven is hier te vinden.


Musthaves:

Wat ook echt mega handig is is dat er een soort mapje op de site bestaat waarin alle musthaves op een rijtje staan met links en prijzen! Ik vind het zelf altijd moeilijk om iets te zoeken dat je "ergens hebt gezien". Hier staan alle hippe dingen en toekomstige trends bij elkaar.


Celeb news:

Ben jij een echte nieuwschierige chick en wil jij weten wat alle beroemdheden bezighoudt, dan is dit DE plek waar je moet zoeken. Feitjes, grappige dingen en vooral veel persoonlijke nieuwtjes over bijvoorbeeld Doutzen Kroes, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kim Kardashian en veel meer andere celebs.


Sample Sale:

Ben jij een dame die van merkjes houdt, dure kleding of goede kwaliteit. Dan zijn de tips voor de sample sales echt iets voor jou! Een sample sale houdt in dat je kleding kunt kopen op een bepaalde dag (waar je vaak een kaartje voor moet kopen) met hoge kortingen. Super handig!


Blogger inspiratie:

Begin jij je eigen blog en wil je gratis reclame, dan kun je je eigen blog toevoegen aan The Blogger List. Maar je kunt natuurlijk ook leuke blogs vinden! Eigenlijk kan ik heel veel en heel lang praten over deze site want hij is gewoon geweldig.

Het is een site bom vol inspiratie, mode, gossip, blogs en het is zo divers dat iedereen er wel iets leuks kan vinden! Dus download de app en ga naar ilovefashionnews.com!

Liefs.


2 opmerkingen