Naomi | Shoppen in Antwerpen (+ Bonusvideo)Afgelopen vrijdag ben ik met een paar leerlingen van mijn school naar Antwerpen geweest. Omdat ik daarvóór filmpjes zocht of shoplogs van welke winkels er in Antwerpen zijn kon ik vrij weinig vinden... Daarom besloot ik stukken te filmen en jullie een klein stukje van Antwerpen te laten zien! Ik ben onder andere bij The Body Shop geweest, de ZARA, de Forever21 (OFCOURSE!), Urban Outfitters en nog veel meer winkeltjes. Voor de bonus video van de COOLCAT party kun je verder lezen en daar staat ook nog een lijst van een groot deel van de winkels die in Antwerpen te vinden zijn! Veel kijkplezier. :)

De winkels in Antwerpen:


Dit is de bonus video!


Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik met Fleur naar een Coolcat Modeshow/Party geweest in Rotterdam en uiteraard heb ik hier een klein beetje gefilmt. Omdat het een kort filmpje is was dit te weinig voor een apart artikel dus hier is hij als bonus! :)

Vragen over shoppen in Antwerpen kunnen jullie bij de comments achter laten. Ik vind het het helemaal waard om naar Antwerpen te gaan omdat er echt leuke winkeltjes zitten met een leuke stijl en natuurlijk de Forever21!!

Geen opmerkingen