Naomi | Wax those legs


We gaan richting de koude dagen. De truien en lange broeken zijn al lang uit de kast en we worden steeds slomer en moeier. Tja, wat gaan we eraan doen? Wij, als meiden (girlpower), hebben dan vaak geen zin om onze benen te scheren omdat toch niemand ze ziet. Maar hé, wat is er nou viezer dan een prachtige dame met apen benen? Niks! Daar gaan we dus even iets aan doen! Ik ga voor jullie de goedkoopste wax-strips ooit testen! Auwwww.Koude wax strips van de Action. Durfde ik het aan? Ja. Samen met een vriendin ben ik naar de Action geweest en hebben wij voor zo'n € 1,30 per pakje, 24 strips per persoon gehaald. Je kunt namelijk wel 8 euro aan Feet strips uitgeven maar als dit werkt is dat natuurlijk mooi meegenomen!


Dit is de inhoud van 1 pakje: 
9 dichte strips (18 totaal)
3 kleine strips (6 totaal)
een gebruiksaanwijzing
drie nabehandelingsdoekjes

Wat het grootste vershil is tussen deze wax strips en de strips van andere merken; is dat deze strips groen zijn en ook geurloos. Dat vind ik zelf heel fijn omdat er vaak een soort chemisch plakkerige snoepgeur aan zit en daar word je na een tijdje een beetje misselijk van. Time to wax!
Dit is de goorste foto die je ooit op internet kunt vinden. (SORRY!) Het is het best om je benen te harsen als je haartjes een paar milimeter lang zijn en je benen een beetje droog zijn. Niet vlak ervoor en erna bodylotion opdoen en vooral niet meerdere keren over dezelfde plek heen waxen omdat je anders je huid verpest. 


Tada, even de gebruiksaanwijzing voor wie dat handig vind! Ik zal jullie niet lastig vallen met foto's van mijn vieze behaarde benen maar daarom zal ik mijn ervaring met de strips verdelen in voordelen en nadelen!

Voordelen:
+ De prijs is laag
+ Je krijgt veel voor je geld
+ Ze zijn geurloos
+ Ze werken goed (cijfer van 1 tot tien: een 8)
+ Nabehandlingsdoekjes zijn fijn
+ Ze doen niet heel veel pijn

Nadelen:
- Er zitten 3 doekjes bij en dat is echt net genoeg dus ze hadden er beter 4 kunnen doen
- Je krijgt wel een beetje rode uitslag maar dit verdwijnt na een paar uur
- Sommige haartjes worden overgeslagen (dit zijn er echt maar een paar)


Als ik mijn eigen mening ga geven zeg ik dat ik enorm onder de indruk ben! Ze werken goed, zijn makkelijk en goedkoop, ik moest echt nadenken over de nadelen want die zijn er vrijwel niet. De vraag hoe lang het haar weg bleef is moeilijk te beantwoorden omdat je haar niet allemaal tegelijk groeit. Net als op je hoofd! Als er 1 haar uit valt weet je ook dat er 1 haar is die die lengte heeft en dus nieuw is gegroeid. Zo zit dat ook op je benen, er groeit altijd haar, haartjes die tijdens het waxen nog niet lang genoeg waren om mee gewaxt te worden zijn aanwezig. Ik ga dit over een tijdje weer doen en na een tijdje zijn je benen dan gewoon helemaal glad voor een maand, heerlijk toch? En de pijn is echt goed te verdragen!


Ik ben dus zeker onder de indruk en ik ga ze vaker halen! De kwaliteit is (naar mijn mening) net zoals de feet strips dus het is alleen het idee dat je meer geld betaald, onnodig dus. Ik denk dat je dit het best met een vriendin kunt doen omdat je dan niet gaat panieken over wanneer je de strip eraf trekt ook al doet het niet zoveel pijn. Doe het vooral snel en goed! Veel succes.

Hebben jullie weleens je benen gewaxt?

2 opmerkingen