Naomi | Cadeau tips


Sinterklaas komt er alweer aan en kerst komt ook al dichterbij. De tassen worden voller en de portemonnees leger. Cadeautjes kopen! Voor wie Sinterklaas en kerst viert is December een dure maand. Ik ga een paar tips met jullie delen qua cadeautjes!Als eerste tip heb ik parfum. Parfum lijkt altijd een heel lastig cadeau omdat het aan de ene kant heel prijzig kan zijn en aan de andere kant heeft iedereen een andere smaak. Als je een geurtje koopt in een iets luxere winkel zoals de Douglas of Ici Paris kun je natuurlijk aan een medewerker vragen of zij een goede geur weten die vrijwel iedereen lekker vind. Met de feestdagen zijn er ook altijd cadeau pakketten waar dan een korting op zit. Als je het toch te duur vind kun je ook lekkere parfums bij de kruidvat halen en bij de action heb je ook gewoon normale parfums zoals die van Christina Aguilera of playboy.


Wat ik zelf ook altijd leuk vind zijn tijdschriften, omdat je die nooit voor jezelf koopt. Het allerleukst vind ik de bonnen die de HEMA verkoopt voor 15 euro. Het zijn tijdschriftbonnen die je bij de meewerkende winkels kunt inleveren voor een abonnement van bijvoorbeeld 6 nummers. Super leuk om een abonnement op je favoriete tijdschrift te krijgen!


Een boek doet het ook vaak goed! Heb je nou echt geen idee welk boek je moet geven dan heb je altijd wel een top 10 van boeken op dit moment. Zo zie je bij bol.com altijd de populairste boeken. Als je naar de V&D gaat heb je ook altijd een tafel met de nummer 1, 2, 3.. tot 10.


Wat natuurlijk ook heerlijk is zijn een paar lekkere producten voor je lichaam. The Body Shop heeft vaak aanbiedingen op de bodybutters en heeft met kerst ook een aparte collectie. Ditzelfde geldt voor Lush. Als je naar Lush wil en je hebt eventueel de mogelijkheid om kerst twee weekjes uit te stellen met het vieren, dan zou ik dat zeker doen. Lush heeft namelijk na de feestdagen altijd een MEGA sale waarbij de zepen en andere producten met kortingen van soms wel 70% de deur uit gaan.


Als laatste heb ik nog de GLOSSYBOX. Wie Glossybox niet kent; Dit is een box die je elke maand voor zo'n 14 euro kunt bestellen waar vijf producten in zitten. De waarde ligt altijd veel hoger en er zitten hele leuke dingen in. Op de site maak je ene profiel gebaseerd op je huidskleur, huidtype, en haarkleur en zo krijg je geen producten die totaal niet bij jou passen. De Glossybox kun je aan iemand cadeau geven en dan word deze bij diegene bezorgd hoevaak jij dat wil! Super leuk toch?

Willen jullie nog een paar d.i.y. cadeautjes weten?

Liefs.


Geen opmerkingen