Typische dagelijkse voorkomende bloopers.

Je kent het wel, je stap uit bed je doet je gordijn open of rolluik omhoog en kijkt recht in de povertjes sporen van een schilder. Ja, dat overkomt je dagelijks, toch?
Nee, dit zal je in de meeste gevallen dan niet dagelijks overkomen, maar er zijn dingen die zich wel herhalen en die je als blooper kunt zien.
Vandaag wil ik het met jullie over de typische dagelijkse voorkomende bloopers hebben.
Lees je mee?


Nee, die van die schilder zal misschien niet dagelijks gebeuren bij 1 persoon. Maar wel dagelijks bij verschillende personen. Dus daar bedoel ik mee, de ene dag bij het blonde meisje en de andere dag bij het donker blonde meisje.
Het is misschien een beetje een raar voorbeeld, maar ik wilde even een voorbeeld noemen en aangezien ik aan de overkant van mijn straat alleen maar schilders zie kwam dit in mij op.
Al is het vorig jaar wel bijna zo geweest dat ik deze blooper maakte..

Maar goed, daar laten we het even bij.
Wat dacht je van de dan niet typisch dagelijkse maar wel herkenbare bloopers?
Ik kan er zo een aantal voor jullie opnoemen.
Laat ik dat ook maar eens doen, want volgens mij ben ik niet de enige die..

- Haar mobiel kwijt is, er een uur naar zoekt en vervolgens hem in haar mouw vindt (doodnormale plek voor een mobiel maar oké, daar zit hij dus best vaak bij mij), in haar handen heeft de hele tijd of in haar schoen heeft gedaan en het vervolgens is vergeten.

- Als ontbijt een bakje crueslie neemt en bijna de brokjes van haar kat in haar bakje met yoghurt doet omdat die toevallig in dezelfde bus zit als de crueslie..

- Er van uit gaat dat je iemand hoort binnen komen en er gelijk tegen begint te praten. En er dan tien minuten later (na je hele levensverhaal te hebben verteld) er achter te komen dat diegene helemaal niet binnen is gekomen.

- Iemand probeert te bellen, waar van je denkt dat die gene op neemt en halverwege je verhaal de piep voor het voicemail bericht hoort. Dit heb ik zó vaak bij mijn moeder. Mijn moeder haar voicemail begint namelijk met 'Hoi, met blalaba' en dan komt er pas 'spreek een bericht in na de piep'... Maar ze heeft dat zo ingesproken dat het net lijkt of ze echt op neemt. Beetje schaamweekend als je er achter komt na dat je je halve verhaal al hebt gedaan.

- Helemaal in de muziek zit, al denkt te weten wat het volgende nummer is omdat je de cd zo vaak hebt beluisterd, het al ver van te voren begint te blèren en er dan achter moet komen dat er een heel ander nummer begint en het vreselijk vals klinkt.

- Net niet bij de grond kan met de fiets, plotseling vol op je rem moet waardoor je geen tijd hebt om eraf te springen en vervolgens op de grond belandt midden op een kruispunt?

- Ergens loopt, fietst of rent. Je denkt iemand te herkennen en vervolgens heel enthousiast begint te zwaaien of te roepen. En dan vooral als je dan nog eens goed kijkt er achter komt dat het heel iemand anders is die je helemaal niet kent. Beetje jammer dat diegene nou niet even enthousiast mee doet zo dat het niet opvalt.

- Al honderd duizend en 1 of misschien wel meerdere keren de trap heeft beklommen en het nog voor elkaar krijgt om een tree te missen...

- Heel netjes probeert te eten tijdens een etentje buitenshuis, maar die totaal mislukt omdat je normaal ook niet zo bent en je dus nu anders probeert voor te doen dan je werkelijk bent..

- Heel stiekem bij iemand op z'n Facebook kijkt, maar geen sporen wilt achter laten.. Helaas gebeurt het dan juist dat je net 1 keer te enthousiast op de foto klikt en hij hem automatisch begint te like, Oh shit..
Snel weer unlike!

Wat kun je als jouw bijna dagelijkse blooper zien?

1 opmerking

  1. Haha dat van iemand zwaaien en uiteindelijk achtig komen dat je degene niet kent (+ er is dan een bekende met jou) heb ik zooo vaak. Soms ken ik die mensen ook maar ze negeren mij en dan schaam ik me kapot.

    BeantwoordenVerwijderen