Naomi | Glossybox December 2013: Christmas


Het is bijna kerst en in de meeste huizen staat de kerstboom al in volle groene glorie in de huiskamer. Zo ook bij mij thuis! En wat maakt je week dan helemaal goed? De glossybox natuurlijk! Deze maand heeft Glossybox haar box afgestemd op December. Met andere woorden: Kerst. Benieuwd wat erin zit?De kerst-box is altijd één van de weinige boxen waarbij de doos zelf ook anders is. Natuurlijk rood en natuurlijk een kerstboom, blabla. Het is hartstikke voorspelbaar maar dat maakt het zeker niet minder leuk!


Zuurstokken!


Tádáa. Dit is de inhoud van de box. Wat als eerst opvalt is het product van Clearasil. Daarnaast zien we vooral kleine dingetjes.


Wat mij dus als eerste opviel was deze tube van Clearasil. Een onhandigheidje: Het opschrift is in het duits en in het frans. Maar oké! Het is een face-wash/masker combinatie product. Je kunt je gezicht ermee wassen en hem daarna drie minuten laten zitten om hem als masker te gebruiken! Klinkt goed.


Dit sprak me ook aan: Vital Oil. Ik had hier weleens over gehoord. Het is een olie die bestaat uit vijf verschillende olies, waaronder argan olie. Een olie die je voor je haar kunt gebruiken en eventueel ook voor je lichaam.


Daarna zag ik deze badboy. Met make-up kun je me altijd blij maken en zo ook met deze oogschaduw. Hij is van het merk Emite Make-Up en ik denk in de kleur Nect. Een mooie zachte kleur met niet al teveel shimmer.


 Glossybox zou glossybox niet zijn als ze niet even wat extra testers in de box zouden gooien en zie hier de Kérastase Nutritive lijn. De shampoo en een masker/conditioner. Lekker om even uit te proberen!


En ik geloof ook dat Balance Me een it-dingetje is in de glossybox. De vorige keer een lipgloss en nu een body wash. Geen idee of deze lekker is maar ik ben in ieder geval benieuwd!


En we sluiten af met wat mij betreft de knaller van deze maand is: een donkerrode (bijna zwart/bruine) nagellak. I love it! Toen ik deze foto maakte had ik hem al drie dagen op en ik had nog geen enkele chip! Daar doen we het voor toch?Als laatst zat er ook nog een 10,- korting kaartje bij van Zalando en dat was de hele box. Vind ik hem zijn geld waard? Half. De oogschaduw, nagellak en de face wash zijn fijn maar de rest had iets anders mogen zijn wat mij betreft. Alsnog vind ik het een leuke box! Hij is nu nog te bestellen dus als hij je bevalt, kun je een persoonlijk profiel aanmaken op glossybox.nl en dan krijg jij een kerstbox die speciaal voor jou type haar en huid is samengesteld. Een hele fijne kerst en alvast een knallend oud & nieuw!

Liefs.


Geen opmerkingen