Naomi | Merry Christmas


Hee, hoi! Het is vandaag 16 december, nog eventjes en het is kerst! De heerlijke geur van dennebomen, warme chocomel en "lelijke truien". Het hoort er allemaal bij. De sfeer rond kerst vind ik altijd zo fijn! Het is donker en gezellig. Buiten is het ijskoud en binnen houdt iedereen elkaar warm. Kerst is echt de gezelligste tijd van het jaar! De komende twee weken gaat Fleur naar kerst toewerken en ik mag het startsschot geven! Het is nu misschien wel duidelijk dat ik kerst zelf heel leuk vind, maar er zijn ook mensen die kerst helemaal niks vinden; De standaard kersliedjes, altijd weer die stomme familiebezoeken, rottige kriebeltruien. Het is maar hoe je het bekijkt! Hoe vieren we kerst op een leuke manier?


Als eerst denk ik dat je de muziek vooral kunt veranderen. In plaats van de standaard "Santa Claus is comming to town" liedjes te luisteren, kun je andere liedjes luisteren van pop-artiesten die niet per sé over kerst gaan maar vooral over samen zijn met anderen! Geef je eigen betekenis aan de muziek!Eten en drinken!!! Kerst draait om samen zijn. Wat ga je doen als je samen bent? Eten en drinken! Geniet toch eens van het lekkere eten dat continu binnen handbereik is! Ben jij nou niet het type dat het kerstdiner zo leuk vind, probeer dan gewoon aan het heerlijke eten te denken. Kerststolletjes, heerlijke gevuld vlees, toetjes zo ver als je kunt kijken. Ge-wel-dig.En wat betreft die lelijke truien; zo erg zijn ze niet. Ze zijn hartstikke schattig en zitten ook nog eens heerlijk! Als je nou op zoek bent naar zo'n trui, kijk dan eens bij forever21.com of bij PRIMARK. Er zijn ook winkels als de Berskha die af en toe leuke truien verkopen maar ik zou er niet heengaan met het idee een trui te halen. Je moet ze maar net tegenkomen! Let op dat er geen kriebelstofjes in zitten want als je de trui één keer wast zijn alle vetten (hoe vies het ook klinkt) weggewassen en voelt de trui droger en minder rekbaar, en daar komen de kriebeltruien vandaag.


Kerst draait niet om de cadeau's, het gaat om de sfeer en het samenzijn. Heb je nou geen ouders of kinderen of broers of zussen, dan kun je natuurlijk altijd kerst vieren met vrienden! Met kerst hoort iedereen bij elkaar en die sfeer zouden we het hele jaar door moeten hebben. Ik hoop dat ik jullie een beetje heb warmgemaakt voor de aankomende artikelen en veel plezier alvast met de voorbereidingen! 

Liefs.
Geen opmerkingen