Personal | 2013 was het jaar dat..

Ja, wauw!
Nog even en het jaar zit er al weer op..
Ik kan wel zeggen dat dit jaar letterlijk is omgevlogen.
Ik weet nog dat ik iedereen een gelukkig nieuw jaar wenste en nu doen we dit bijna alweer, alleen dan voor 2014!
De tijd vliegt en is haast niet meer bij te houden.
Het afgelopen jaar heb ik een hoop hoogtepunten gehad, meer dan in 2012.
Deze zijn zowel als voor mijn blog als in het gewone leven.
En omdat het jaar er bijna op zit, zet ik ze vandaag voor jullie op een rijtje.
Lezen jullie mee?
Ja, echt ik kan jullie vanuit mijn hele hart zeggen dat dit een fijn en positief jaar is geweest.
Waar ik in 2012 de diepte punten had zitten, had ik dit jaar juist een hele hoop hoogte punten.
En die hoogte punten gaan in 2014 gewoon weer door.. want er staat nog 1 groot 'ding' voor de deur en dat.. ja, daar vertel ik jullie later meer over..

Ja, ik heb een  hoop hoogte punten gehad dit afgelopen jaar. Het was dan ook een mooi, fijn en leuk jaar.
Dat is in ieder geval dat zeker is; ik kijk met een grote glimlach terug.

2013 was het jaar waar ik een post voor mijn opa schreef en hij een mooi plekje op La Bella Fleur kreeg.
Een post waar ik ontzettend veel lieve reacties zowel prive als op mijn blog ontving en die blijkbaar meer los maakte bij mensen dan ik van te voren had gedacht. En dat is mooi, want ook dat is een klein doel dat het schrijven van posten die zo dichtbij komen.

2013 was het jaar waarin ik 2 van mijn examens voor school behaalde (in 1x!) en waar ik mijn eerste stage met een voldoende afsloot. Waarna ik begon op een peuterspeelzaal waar ik weer een heleboel nieuwe dingen moest leren, maar nu bijna een jaar verder, meer dan op mijn plek zit.
2013 was het jaar waar ik nog meer nieuwe mensen leerde kennen door onder andere het bloggen, nieuwe dingen leerde voor het bloggen en nieuwe dingen mee maakte. Het bloggen is voor vele zo vreemd en vele snappen het niet. Maar ik weet niet zo gauw meer hoe het zonder ook weer was, het geeft naast het schrijven van de posten zo veel voldoening als je ziet dat mensen het lezen of een reactie achter laten!
Ondanks dat LBF (naar mijn mening) niet ontzettend hard is gegroeid, ben ik er trots op. Trots op het feit dat het 2013 zo veel leuke en mooie dingen heeft gebracht. Dingen die ik zonder mijn blog niet had kunnen doen of had gehad.

Ook was 2013 het jaar waar in ik besloot niet meer 7 dagen per week een post online te plaatsen.
Gewoon omdat dit te veel was, ik was er bijna meer mee bezig dan met mijn opleiding. Daarom ben ik toen over gegaan op 3 a 4 posten per week. En tot nu toe bevalt dit nog prima en scheelt het heel wat stressen!

2013 was het jaar dat ik voor de aller eerste keer (wat zelfs pas een kleine 2 weken geleden is) een andere kleur haar kreeg.
Ik was het zat, wilde wat anders. Dat wat anders dat heeft de kapster serieus genomen en daarom ben ik nu niet blond meer.
Nee, ik ben geen blondje maar een brunette!
Ola!

2013 was het jaar waarin ik met rijlessen voor het eerst door de smalle straatjes van Amsterdam  reed.
Ik denk dat ik het niet gauw over zal doen in mijn eentje.
Maar het feit dat ik het heb meegemaakt met rijlessen en aantal keren heb gedaan, geeft toch een goed gevoel! Ondanks de zweethanden die je er door krijgt dan.. Hahah.

2013 was ook het jaar waar ik op 11 september (overigens ook de datum dat ik 2 jaar geleden begon met bloggen) mijn rijbewijs in 1 keer behaalde!
Nooit gedacht dat het mij zou lukken in 1 keer, toch deed ik het. En nu een kleine 5 maanden verder ben ik er nog steeds ontzettend blij mee. Ondanks dat ik eigenlijk heel weinig de auto pak (simpelweg omdat ik nog steeds vast zit aan mijn fiets en het net zo makkelijk op de fiets doe) vind ik het wel fijn om te rijden. En gewoon te bedenken dat ik als ik zou willen zo naar de andere kant van Europa zou kunnen rijden, of ik dat ook zo even 1 2 3 zou doen is weer een ander verhaal!

2013 is het jaar waar ik een nieuw vriendinnetje kreeg. Of nee kocht, ik kocht een nieuw vriendinnetje.
Zo klein als dat ze was toen ik haar ophaalde, zo grote en trotse poes het nu alweer is.
Ik heb het natuurlijk over mijn vriendinnetje Lady (klik op de gelinkte woorden om de eerste foto's van toen ze net hier was te zien, wat was ze klein en schattig!!)!
Ondanks dat ik haar af en toe echt niet lief vindt, is het toch wel een van de hoogste punten van dit jaar geweest.
Hoe ik tot 2 jaar geleden nog riep dat ik niks anders dan een konijn nodig had, zo hard roep ik nu dat een kat zo veel meer aandacht vraagt dan een konijn!
En natuurlijk de leukste momenten die er zeker zijn als mevrouw ergens achter aan rent, ergens niet bij kan maar dat niet snapt of simpelweg heel lief voor je komt zitten om te spelen of eten te vragen.
Ja, ik ben blij en trots op mijn kleine poezen vriendinnetje!
En ik denk dat het trouwens binnenkort wel weer eens tijd is voor een update about dit kleine prinsesje..
Laten we daar in het nieuwe jaar maar eens gauw mee beginnen!

En als laatste; 2013 was het jaar dat ik in Carré stond.
Wel is waar weer met HEMA de musical, maar ik stond daar wel; in dat mooie grote Carré!
Dat is niet iets wat iedereen zo maar even kan zeggen!
Het was zeker een ervaring die ik niet snel zal vergeten, onwerkelijk om daar te staan!

En met dat mooie hoogte punt, sluit ik bij deze dit laatste artikel van 2013 af!
Ik wil jullie bedanken voor dit mooie jaar.
Dit jaar waar ik naast al deze hoogte punten ook een heleboel geleerd heb qua bloggen en dat dankzij jullie!

Bij deze wens ik jullie alvast een hele fijne oud en nieuw.
Hopelijk met een heleboel lieve en leuke mensen om jullie heen, lekkere oliebollen en appelflappen, een lekker drankje, leuke muziek en vooral een hele hoop mooi vuurwerk!
Doe voorzichtig ennnee.. tot volgend jaar! 4 opmerkingen

 1. Leuk artikel Fleur! Je hebt echt hele leuke dingen meegemaakt en je kunt trots zijn op jezelf! <3 Hopelijk wordt 2014 net zo leuk, of nog leuker! :D Ik wens je alvast een gelukkig nieuwjaar! liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb je een heel mooi en gaaf jaar achter de rug! Dat je in carré hebt gestaan is zo'n gave ervaring, je kan trots zijn op jezelf :) Ik hoop dat 2014 net zo mooi wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat klinkt dat allemaal leuk! Ik wens je een superleuk 2014 toe! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een onwijs schattige kat :)

  Liefs
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen