Lifestyle | Tag: Bloggersboekje + Schrijf je mee?

Ik zag de tag al op een aantal blogs voorbij komen.
En ondanks dat ik al eens een zelfde soort artikel online heb gezet, wilde ik toch deze tag doen.
Juist omdat dit toch weer iets uitgebreider is en er vast al weer een aantal dingen zijn veranderd.
Daarnaast daag ik jullie aan het einde van dit artikel uit dus lees gauw verder! 


Een leuke tag, die ons even terug brengt naar die tijd waarin je stond te springen om in je vriendinnetjes vriendenboekje te schrijven.
Nu stond ik weer te springen, niet om in iemands vriendenboekje te mogen schrijven maar om dit bloggersboekje in te vullen!

Naam: Fleur de Kock

Leeftijd: 19 jaar oud  

Geboortedatum: 20/08/1994 

Geboorteplaats: Amsterdam

Broers/zussen: Mijn broertje is op dit moment 17 jaar oud

Lengte: Ik ben alweer 3 jaar 1.60
Klas: Op dit moment zit ik in mijn derde en laatste jaar van mijn opleiding en hoop ik ergens in februari mijn diploma te mogen ontvangen zoals je hier hebt kunnen lezen.

Hobby’s: Schrijven, Muziek luisteren, dansen, bloggen, met lady knuffelen, shoppen. 

Favoriet schoolvak: Dat vindt ik eigenlijk best wel moeilijk, ik heb namelijk niet echt 1 vak wat ik nou helemaal geweldig vind.. Ik zou het dan ook echt niet weten.


Favoriete schrijver: Carry slee vind ik nog steeds een hele fijne schrijver, maar ook lees ik graag boeken van bijvoorbeeld Jill Mansel en Sophia Kinsella.

Favoriete TV programma: Utopia, Catfish, So you think you can dance en Expeditie Robinson.

Favoriete serie: GTST

Favoriete film: The Vow, Dear John, The weddingplanner, Voor ik doodga, Soof.

Favoriete eten: Alles (zolang er geen peper of iets heets in zit) wat betreft Itliaans eten. Maar ook gewoon een Hollandse pot Andijvie stampot. 

Ik ben goed in: Is er ook ik ben niet goed in? Want dan kan ik dit wel benoemen, iets noemen waar ik goed in ben. Hahah nee, even denk hoor. Waar ben ik goed in? Goed goed ben ik er niet in, maar gewoon goed denk ik wel; nagels lakken! 

Ik heb een hekel aan: Ruzie, als mensen waar ik bij zit ruzie hebben loop ik vaak weg of loop ik rood aan. Geen idee waarom, want bang ben ik niet. Maar als ik zelf ruzie heb dan heb ik het weer niet, dan kan ik net zo hard schreeuwen als diegene naar mij doet..


Droomberoep: Een droomberoep heb ik eigenlijk niet. Binnenkort heb ik dan wel mijn tweede diploma op zak, maar echt mijn droomberoep is het niet. Maar wat dit dan wel is... ja, dat hoef je mij op dit moment ook niet te vragen want dat is 1 groot vraagteken.


Wat zou je graag willen: Een spiegelreflex camera! Mijn camera staat op dit moment te koop, dus als je nog iemand weet --> klik!


Favoriete blog: Ik heb niet echt 1 favoriete blog, maar wel een heleboel blogs waar ik bijna dagelijks een kijkje neem. Ik ga ze hier niet neerzetten omdat ik daar binnenkort een apart blogje over maak, stay tuned! 


Favoriete blogonderwerp: Lifestyle artikelen. Gewoon een blogje over de dingen die ik leuk vindt maar natuurlijk ook als ik over mevrouw Lady mag schrijven! 

Wat zou je graag willen bereiken met je blog:

Ik heb niet echt iets wat ik perse zou willen bereiken. Maar omdat ik zo klaar ben met school, zou ik er wel meer tijd in willen steken qua het schrijven van artikelen en het maken van foto's en daarbij hoop ik dit half jaar gewoon te gaan groeien. Maar het is geen must want als dat wel zo zou zijn, dan zit er druk achter en dat is (voor mij) niet de bedoeling.

Wat is je grote bloggerstip: 
Blijf je zelf, blog over iets wat je leuk vind  en zorg dat het geen moeten word.
Want als het goed is doe je het niet omdat je er perse bekend mee wilt worden, bakken met geld wilt binnen slepen maar doe je het voor de lol. Als er een klemtoon komt te staan op het feit dat je nog een artikel MOET maken voor morgen, dan is (naar mijn idee) de lol er vanaf.
En ga niet in een hoekje zitten als je mensen je ontvolgen of je bezoekers aantallen enorm dalen, keep your head op en doe het omdat jij het leuk vindt! Die bezoekers en volgers komen dan vanzelf wel weer terug!

Dit was de tag!
Ik heb bij sommige vragen echt even goed moeten na denken, juist omdat ik daar niet (meer) mee bezig bent.
Daarom was het wel een leuke uitdaging om hem in te vullen!

Schrijf je mee?
Omdat ik toch weer nieuwsgierig ben naar wie jullie zijn en wie mijn blog lezen, heb ik hier onder de vragen lijst neergezet.
Het zou leuk zijn als jullie deze (voor een deel of helemaal) in zouden vullen in de reacties of een linkje (LET OP: alleen een rechtstreekse link naar deze bloggersboekje tag op jouw blog, anders verwijder ik hem) naar deze tag achter laten.
Zo leer ik jullie ook weer een beetje beter kennen!

Naam: 
Leeftijd:
Geboortedatum:
Geboorteplaats: 
Broers/zussen:
Lengte: 
Klas: 
Hobby’s:
Favoriet schoolvak:
Favoriete schrijver:
Favoriete TV programma: 
Favoriete serie: 
Favoriete film: 
Favoriete eten: 
Ik ben goed in: 
Ik heb een hekel aan: 
Droomberoep:
Wat zou je graag willen:

Favoriete blog: 
Favoriete blogonderwerp:
Wat zou je graag willen bereiken met je blog:

Wat is je grote bloggerstip: 


Wat vind je van deze tag?

4 opmerkingen

 1. Ik vind 'm op zich wel leuk, maar hij wordt wel heel vaak gedaan, haha. Sommigen vullen hem in op een template, dat is ook tof! Als ik niet zo lui zou zijn zou ik je lijstje ook ingevuld hebben, maar ja... Wel leuk om jouw antwoorden te lezen trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Alleen heb je een 't' geschreven achter ''vind''en dat hoort niet! ''Carry slee vindt ik''
  Misschien dat ik deze tag ook ga doen, maar ik vind die eigenlijk toch wel iets te persoonlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Andijvie stampot lekker! Dat is mijn lievelingseten. En ik vond het ook altijd zo leuk om een vriendinnenboekje in te vullen vroeger.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen