Naomi | Simpele Valentijns-look


Goedemorgen, goedemiddag en goedenavond iedereen! Het is vandaag valentijnsdag, oehlala, en misschien ga jij op een date vandaag. Misschien ook niet, maar het is altijd leuk om jezelf toch een beetje "mooi te maken"! Daarom heb ik vandaag een oog-look voor jullie. Mijn eerste make-up foto tutorial en ik geloof ook de eerste of in ieder geval één van dé eerste hier op labellafleur. Zijn jullie benieuwd?Ik val gelijk met de deur in huis. Ik breng als eerste stap wat concealer aan rondom mijn oog en gebruik deze concealer ook als primer aangezien ik een beetje haast had. Hiervoor heb ik de E.L.F. tone correcting concealer gebruikt uit de 1$ lijn.


Ik gebruik voor deze look maar één kwastje omdat ik geloof dat het vooral jonge meiden zijn die zo'n look willen dragen. Als jonge dame heb je nou eenmaal niet vier verschillende kwastjes dus ik ga het ook lekker gewoon met één kwastje doen. Dit is een kwastje van Zoeva uit de Bamboo Brushes set. Ik pak als eerst een hele lichte, ivoorkleurige oogschaduw van een onbekend merk.


Ik breng de ivoorkleurige oogschaduw aan in het binnenste van mijn oog en iets langs de wimperrand. Het lijkt alsof je de kleur helemaal niet ziet maar het gaat er vooral om dat zometeen de kleuren mooi geblend zijn en mooi overvloeien in elkaar.


Nu neem ik een blush-achtige kleur, een roze/oranje/rode kopertint en deze breng ik aan over het hele ooglid. Probeer niet meer over de vorige kleur heen te gaan.Zoiets, het hoeft nog niet zo netjes te zijn, als het maar op de goede plek zit. En woops, wimpertje.


Nu pak ik een chocolade bruine kleur met een kleine shimmer uit het quatro oogschaduw palette van GOSH in 22 driftwood.


Deze heb ik in de crease (ook wel bekend als arcade boog) aangebracht.


Als laatst neem ik een iets donkere bruine kleur met een mooie glitter en deze breng ik zachtjes aan met een blending kwast.


Het gaat nu niet echt om het aanbrengen van kleur maar vooral om van alle oogschaduws een mooi geheel te maken.


Hier heb ik nog een heel dun streepje oogpotlood aangebracht, op mijn wimperrand. Omdat ik overhangende oogleden heb (ja, helaas hebben sommige mensen dat) is het voor mij lastig om eyeliner te dragen maar op deze manier krijg je toch het idee van vollere wimpers. Als je van jezelf prachtige open ogen hebt kun je natuurlijk ook een mooie winged eyeliner zetten. 


Verder wil ik mijn gezicht gewoon rustig houden en daarom gebruik ik alleen nog een highlighter. Hiervoor heb ik de ILLUMINATING CREAM van de HEMA gebruikt. Op de foto's is het lastig te zien maar in het daglicht krijg je een prachtige glans op je wangen.


Een beetje mascara en dan ben je klaar! Natuurlijk kun je je wenkbrauwen ook nog doen en je hoeft ook zeker niet per sé dezelfde kleuren te gebruiken. Kijk gewoon wat je hebt en probeer wat uit! Dit is echt een hele simpele look met toch een klein beetje roze. Hopelijk vonden jullie het leuk en ik ben er de volgende keer weer!

Liefs.


Zal ik vaker een make-up artikel maken?
Wat ga jij vandaag doen op Valentijn?

4 opmerkingen

  1. Mooie look! Ik ga vandaag de verjaardag van mijn vriend vieren! Jij ook een fijne valentijn!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke look. je hebt mooie lange wimpers!

    BeantwoordenVerwijderen