Personal | Plog day #1

Het gaat nu al een tijdje rond.
Een dagje ploggen. Ook wel gewoon het vloggen maar dan in foto variant.
Omdat ik zelf de plog artikelen van andere altijd heel leuk vind en het vloggen nog niet echt wil lukken, leek mij het ook eens leuk om het gewoon eens te doen.
Dat ploggen dan, niet het vloggen.
Zo gedacht, zo uitgevoerd; afgelopen maandag heb ik een dagje geplogd(?).
En ondanks dat ik het een afschuwelijk woord vind (sorry voor diegene die dit verzonnen heeft) heb ik zoveel mogelijk proberen vast te leggen.
Benieuwd?
Voor de verandering staan deze foto's wel op volgorde, want anders kan je het natuurlijk geen ploggen noemen!
Ik hoop dat jullie het leuk vinden:)!
1. Ik hoefde geen wekker te zetten, want ik hoefde er niet op tijd uit.
In eerste instantie had ik mezelf tot half 10 gegeven, uiteindelijk werd het 10 over half 10.
2. Het eerste wat ik deed was Lady knuffelen die lag te relaxen op mijn bureau stoel. Ik pak sinds ik mijn nieuwe camera heb hem overal bij. Zo ook bij het knuffel ritueel in de ochtend met Lady. En zij was net bezig met een wasbeurt, dan krijg je dit soort maffe foto's. Ik vond hem wel grappig!
3.'S morgens begin ik mijn dag met een bakje yoghurt en mijn tablet. Hier kijk ik of de post (als er die dag 1tje online moet) online of klaar staat, check ik mijn mail en andere social media. Verder speel ik vaak nog even een spelletje Candy Crush en check ik de nieuwe blogspoten van de blogs die ik volg.
4. Deze maandag morgen gooide ik er voor de variatie eens druiven door. Was nog best lekker en weer eens wat anders!
Vervolgens ging ik douche en deed ik mijn make up. Ik heb hier geen foto's van, dat was ik even vergeten..
5. Toen ik met dat alles klaar was, was het tijd om te lunchen aangezien ik om half 1 op school moest zijn. Ik nam eens lekker verkeerd twee broodjes pindakaas met een warme kop thee!
6. Hup, op de fiets! Ondanks dat ik klaar ben had ik tegen mijn groepscoach gezegd dat ik deze week naar het groepscoach kwam. Zo gezegd, zo gedaan en zat ik dus op maandag ochtend op de fiets richting Zaandam.
7. Ja, euhm eigenlijk nee. Eenmaal op school bleek dat ze het niet zo bedoelde en hoefde ik dus niet te komen. Met een kleine 10 minuten stond ik dan ook weer buiten het gebouw. Omdat ik toch even mijn fietstocht wilde nuttige ging ik even rondje Zaandam.
8 Of nou ja rond.. Nee. Want zie dat stukje rood in mijn fiets mandje? Ik ben alleen de Kruitvat binnen geweest en ben toen weer op de fiets richting het dorp gesprongen. Was dat hele end toch nog iets waard..
9. Thuis aangekomen was ik op de fiets op het idee gekomen om mijn nagellak stash uit te zoeken. Auw! Dit is wat er weg gaat..
10.Toen was het tijd om mijn eigen nagels te lakken. En wel met de nieuwe aanwinsten die ik bij de Kruitvat had gekocht. Ik ga jullie alleen verklappen dat het een perfecte prachtige combinatie is.. ergens deze of volgende week verschijnt het artikel over deze combinatie.
11. Tijdens de wacht momenten van het lakken dronk ik een lekker kopje thee. Ik hou zo van die mok!
12.En dit alles deed ik onder het genot van James Blunt. Echt waar, die cd is een aanrader!
13. Toen mijn nagels weer mooi waren ging ik nog even aan het werk voor LBF. Een blogje over de combinatie die ik zojuist had uitgeprobeerd.
14. Mijn bureau staat tegen het raam aan waardoor ik vaak genoeg naar buiten kan gluren. Toen ik deze keer naar buiten gluurde spotte ik een groene parkiet! Ik zie ze steeds vaker rond ons huis te voorschijn komen. Ik moest het snel doen en op een of andere vage reden wilde mijn mobiel niet inzoomen, maar als je goed kijkt zie je in die boom iets groens zitten..
15.Tegen een uur of 5 ging ik naar beneden om nog even een kop tomaten soep naar binnen te werken. Lekker!
16. En hoe mooi is dit! Heel mooi moment! Gewoon weer 3 keer een medaille voor Nederland.
Wij zijn wel goed hoor jongens, let maar op; we verslaan ze allemaal!


 Die avond moest ik nog even een uurtje oppassen, las ik wat blogjes en keek ik tv.
Niet heel veel bijzonders dus!
Wat vinden jullie, vaker ploggen of niet?
Geen opmerkingen