Lifestyle | 8 redenen waarom ik blij word van mooi weer.

Oh jongens wat is het vandaag een heerlijk weertje!
Ik schrijf dit op zondag (gisteren dus) en ben deze mooie zondag heerlijk buiten met een ontbijtje begonnen.
Ik kan er zo van genieten, de stilte, het zonnetje en het feit dat het gewoon een aangenaam temperatuur is.
Heerlijk!
Vandaag geef ik jullie dan ook mijn 8 redenen waarom ik van dit mooie weer blij word!
Benieuwd?

 • Omdat wij op het zuiden wonen, kunnen we vaak al vroeg naar buiten. En juist het buiten ontbijten vind ik zo fijn, daar word je lekker wakker van en kun je langzaam genietend opgang komen. 
 • De temperatuur is nog niet té. Wanneer het zomer is, is het in Nederland vaak net iets te veel van het goede qua temperatuur. Het is vaak te warm, te benauwd en gewoon niet lekker in de zon. Nu met deze temperatuur kun je nog lekker genieten van het zonnetje en kun je nog redelijk actieve dingen doen zonder dat je er sloom van wordt door de warmte.
 • De mensen zijn een stuk vrolijker. Als je kijkt hoe de mensen om jouw heen zijn met donker en grauw weer en het vergelijkt met hoe de mensen zijn bij een lekker zonnetje. Volgens mij zijn jullie het er dan allemaal mee eens dat de mensen een stuk vrolijker zijn!
 • Je kan je jurkjes, korte mauwen shirtjes/topjes, dunne jasjes, korte broeken, slippers en leuke schoentjes, shortjes en rokjes weer uit de kast halen! Heerlijk! En daarnaast zijn de kleuren vaak ook een stuk vrolijker die je met zonnig weer draagt. Ja, ik word er oprecht blij van.
 • Je kan extra genieten van de kleine dingen zoals de vogeltjes die fluiten, de zon die door je gordijn heen schijnt wanneer je net wakker wordt, het extra gekoelde drinken door ijsklontjes die je dan weer aanbid en het windje dat waait wanneer je licht te zweten in de zon.
 • De zomer schoenen die je weer kunt aanschaffen of helemaal los kunt gaan tijdens het kopen van leuke slippers. Ik hou daar van, lekker luchtig aan je voeten!
 • Op je bloten voeten door de tuin wandelen. Heerlijk vind ik dat, het gras onder en langs je voeten voelen, de warmte van de tegels die jouw voeten opwarmen. En we zijn weer '1' met de natuur, haha. 
 • Ik geniet ook van Lady als het mooi weer is. Want deze dame weet precies wanneer ik aan kom lopen met haar tuigje dat ze naar buiten mag. Ze gaat dan heerlijk in het gras spelen, achter vliegjes en vlinders aan rennen (tot zo ver ze dit kan die haar vaak net wat te snel af zijn en van de momenten dat ze zichzelf helemaal languit op de tegels of op het gras laat vallen omdat ze zo moe is van het spelen. Gek beest! 
 
Ik heb even gekeken en het word de hele week prachtig mooi weer!
Dus geniet er van!
Word jij ook zo blij van mooi weer?
Zo ja/nee, waarom dan?


3 opmerkingen

 1. Leuk artikel, ik merk ook dat ik blijer word van die kleine dingen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lijstje waar ik mij goed in herken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met je eens! En het moet worden gezegd: wat is je kat een schatje <3

  BeantwoordenVerwijderen