Nails | Bourjois Paris - Fuchsia bucolique & Turquise block

 Hoewel ik laatst mijn nagellak stash had uitgezocht en trots was op het feit dat ik de helft weg zou geven, heb ik die helft nu alweer bijna (misschien iets wat overdreven) aangevuld.
De boosdoeners? Leuke aanbiedingen en actie's wat betreft nagellakjes en het niet erg vinden om weer eens geld daar aan uit te geven..
Zo ook was dit een aanbieding  en kon ik het dus niet laten.. 
Benieuwd naar hoe ik deze 2 lakjes heb gecombineerd?
Het was niet mijn bedoeling, ik had het ook niet in gedachten maar ik kon het niet laten..
In eerste instantie stond ik alleen met het turquoise lakje bij de kassa, tot de caissière zei dat er een actie was met 2 voor 1. Ik pakte er toen toch nog maar het roze lakje bij. Tenslotte had ik roze nog niet genoeg..
Uiteindelijk liep ik dus de Etos uit met deze 2 lakjes.
Het zijn 2 lakjes van Bourjois waar ik toen nog maar 1 lakje van in bezit had en die ik nu dus heb uitgebreid naar 3 lakjes.
Ik koos voor de Turquise block en Fuchsima bucolique. Gewoon zonder reden maar gewoon omdat mijn oog op dat moment op deze 2 viel.

De lakes zitten in een mooi fijn potje die 9ml bevat.
Daarnaast zitten er op de dop ook hou vast plekjes (geen idee hoe dat heet) waardoor het voor meer grip geeft tijdens het lakken. Dit is iets wat ik bij nog geen ander merk heb gezien, dus dat beviel goed.
Daarnaast heeft het korte kwastjes die mooi breed zijn zodat ze in 1 (of in 2 keer) keer je hele nagel mee pakken. Ik ben de laatste tijd fan van die kortere kwastjes, hier kan je naar mijn mening veel mooier en netter mee lakken.
 
 Het resultaat!
Op mijn wijsvinger (het was eerst de bedoeling dat het mijn ringvinger zou worden, maar voor ik 2 keer kon knipperen had ik die alweer roze gelakt..) heb ik de turquoise lak gelakt.
Dit omdat ik dat wel leuk vond en niet saai alles roze wilde.
Vervolgens omdat ik het nog wat saai vond heb ik met diezelfde kleur op mijn ringvinger nog een paar stipjes gezet.
Zo was het toch even iets meer apart en wat opvallender!
Als laatste heb ik er nog de Loreall top coat over heen gedaan om hem helemaal af te maken.

Ik vind deze lakjes heel fijn lakken. Daarbij zijn het 1 seconde lakjes en hoefde ik dus geen uur te wachten voor de basis kleuren helemaal goed droog waren.

Deze lakjes zijn bij onder andere de Etos verkrijgbaar voor €8.50

Ps:

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten?

5 opmerkingen