Personal | The Blogger Love Tag

De laatste tijd zie ik weer een hoop verschillende tags voorbij komen.
Zo ook de 'The Blogger Love Tag' bij Dagmar.
Omdat zij hem zo leuk had ingevuld en ik er door werd aangestoken kon ik niet langer wachten om hem in te vullen.
De vragen zijn deze keer wat meer gericht over wat jouw inspireert en wie jouw inspireert op het gebied van bloggen.
Alhoewel, het gaat ook wel over jouw kijk op het bloggen.
Een leuke uitdaging dus!
Benieuwd?
Wat was de eerste blog die je ooit tegen kwam?
Heel toevallig zat ik daar laatst aan te denken. Volgens mij is een van de eerste blogs die ik voor ik zelf begon bezocht, de blog van Sanne. Ik weet nog dat ik het zo gaaf vond wat zij deed/doet en dat ik het ook wilde. Het heeft toen nog wel een tijdje geduurd voor ik zelf begon met bloggen, maar ik denk wel dat Sanne een van de redenen is geweest toen der tijd dat ik ben begonnen met bloggen.  

Favoriete blogs.
Ik heb eigenlijk best wel veel blogs waarvan ik vind dat zij tot mijn favoriete behoren. Zo vind ik de blog van Milou en Lizzy altijd heel fijn om te lezen. Maar ook zeker die van Luna, Jessy, Sarah en kelly kunnen hierbij niet ontbreken.

Best blogging friends.
Ik heb nog niet heel veel bloggers ontmoet. Maar ik denk dat Jessy zeker hier thuis hoort. Ik heb nu een aantal keren met haar afgesproken en het is alle keren zo gezellig! Zo gek eigenlijk dat je die mensen helemaal niet kent, maar dat het zo goed klikt omdat je dezelfde dingen (over het algemeen dan het bloggen) leuk vindt!

Maar daar naast beschouw ik de meiden van de groepsapp ook zeker wel tot vriendinnen. Het is gewoon fijn dat je bij hun om raad kunt vragen, maar je ook prive of over koetjes en kalfjes kunt praten. Zo leuk allemaal!

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen.
Dit zijn meestal de grotere blogs van Vera, Cynthia, Teske en Mascha.


5 blogs die iedereen moet lezen.
Eigenlijk had ik ze daarnet al een beetje verklapt. Toch doe ik het bij deze vraag dan nog maar eens:
- Lizzy: Ourfavourites.
- Milou: Lifestylelou.
- Sarah: Ultimatefashionlover.
- Luna: Lunalovelyworld.
- Denise: Softruches.

Je favoriete manier om blogs te lezen.
Dit verschilt vaak waar ik zit. Maar het liefst lees ik blogjes onder het genot van mijn favoriete spotify liedjes en een lekkere kop thee.
En meestal gebeurt dit ergens op de ochtend en herhaalt dit 's avonds in bed nog eens, alleen dan zonder die kop thee.

Bloggers die je inspireren.
Bloggers die mij inspireren.. Eigenlijk als ik heel eerlijk heb ik niet 1 bepaald iemand die mij inspireert. Meestal zijn het een heleboel bloggers tegelijk die mij inspireren of op een idee brengen

Favoriete blog design.
Euhm een favoriet blog design heb ik niet echt. Het is vaak dat ik een heleboel layouts mooi en gaaf vind en dat ik de mijne in vergelijking met die vaak niets vindt. Ik heb wel mijn voorkeur voor mooie, rustige en vooral overzichtelijke layouts waar alles goed en duidelijk staat aangegeven. Ik klik de sites die er niet mooi uit zien en vol staan vaak gelijk weg, dan heb ik al geen zin om moeite te doen om iets te vinden.

Je favoriete ding om over te bloggen.
Mijn favoriete dingen om over te bloggen zijn vaak de dingen die ik nieuw heb gekocht en maar al te graag met jullie wil delen en graag wil uitproberen. Dit is in mijn geval vaak nagellak. Ik denk dat dit ook zeker wel een van mijn favoriete onderwerp is, maar ook lifestyle en persoonlijke onderwerpen vind ik ontzettend leuk om over te schrijven!


Heb jij 'The Blogger Love Tag' al ingevuld?

3 opmerkingen

  1. Leuk om te lezen! Misschien dat ik deze tag ook eens ga invullen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen en haha ik herken het ook dat als ik een site binnenkom en het is zo slordig click ik het meestal weg om die reden ben ik altijd bezig om mijn layout te verbeteren en zo gebruiksvriendelijk te maken. En super leuk dat je al veel bloggers kent (contact mee hebt), zelf is het bij mij nog niet zo ver maar ik zou het heel leuk vinden om jou een keertje in te echt te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen! Ik hoop ook nog eens wat leuke medebloggers in het echt te ontmoeten :)

    BeantwoordenVerwijderen