Personal | Lady 1 jaar!

Jongens, vandaag een jaar geleden kreeg ik een foto (of eigenlijk foto's) doorgestuurd van de fokker waar Lady vandaan komt.
De mama van Lady was bevallen van een nestje!
Ik kreeg een foto door gestuurd waar alle 4 de kittens op te zien waren, ze waren nog helemaal geen poesjes eerder enge wezentjes.
Een aantal weken later ging ik op bezoek en zocht ik 1 kitten uit.
Een kitten die ik Lady noemde en ondertussen vandaag alweer een jaar oud is.
Vandaag zet ik een paar leuke foto's over deze eigenwijze dame op een rij.
Benieuwd naar het eerste jaar van Lady?

Aah, hoe ik het in het begin allemaal maar erg wennen vond, het feit dat we een kitten zouden krijgen en ik alleen een vogel en konijnen gewend was, hoe fijn het is dat Lady nu haar plekje heeft gevonden en ik geen dag meer zonder mijn prinsesje zou kunnen.

Dit was een foto die ik kreeg toen ze bijna een maand oud waren. Zo schattig! Ik wist toen nog niet dat die met de witte pootjes mijn Lady zou gaan worden.
Kijk dan hoe schattig!
Zo klein en ooh die oogjes! Zo bang en nog zo  ontwetend.
Waarom ik voor deze kitten toen de tijd heb gekozen?
Kijk die sokjes, dat zegt toch al genoeg?
 
Hahaha wauw!
Ze heeft in het begin heel veel last gehad van haar oortjes, dat is hier ook duidelijk wel te zien. Wat een troep kwam daar af en toe uit! En dat koppie, wat is dat veranderd zeg!
Hier was alles nog heel mager en spits, dat is nu zeker wel anders.
Nu heeft ze van die heerlijke bolle wangetjes. 
Hier komt de Lady van nu al een stuk meer naar voren.
Een lekker ondeugend koppie maar ook zeker een echte diva.
Een diva die voorheen het liefst ieder moment van de dag boven op je zat en die nu lekker haar eigen zin doet en vooral voor je voeten gaat maar zeker niet meer op schoot komt zitten.
Dit is iets wat ik onzettend jammer vind, want ze was echt een knuffel kont.
Alhoewel, ze word nu wel weer steeds liever en komt al vaker gewoon naar je toe. Hopelijk wordt ze straks weer de Lady dat je niet rustig kunt gaan zitten of dat mevrouw alweer boven op je zit.
 Al met al, ik kan de hele dag in een deuk liggen om Lady.
Ze heeft af en toe echt van die acties waar van je denkt 'waar haalt ze het vandaan'.
Zo is ze (wat je misschien wel op twitter voorbij hebt zien komen) 2 weken geleden in de sloot gesprongen. Ik bedoel, wij weten allemaal dat (bijna dus) alle katten bang zijn voor water en wat doet mevrouw? Die springt gewoon doodleuk van de stijger af het water in! Het is dat wij een sloot hebben die totaal niet diep is en ze aan haar tuigje zat (ze gaat alleen met tuigje naar buiten omdat het een 'binnen kat' is, zo kan ze toch nog mee naar buiten als ze dat wilt), anders weet ik niet hoe dit was afgelopen..
 
Verders is mevrouw ontzettend nieuwsgierig, kruipt ze het liefst overal in (lees: kasten, tassen, dozen en lades), heeft ze een instinkt van een hond (lees: 's avonds komt ze met haar stokje aangewandeld (om kwart over 8 in de pauze van GTST) en gaat ze zitten miauwen tot wij hem weg gooien omdat ze vervolgens weer terug komt brengen (rennend) met haar stokje in haar bek voor nog een rondje). Is ze een echte diva (Lees: gaat ze gewoon languit midden op de trap in het donker, in de kamer of pal voor je voeten liggen en vaak doet ze haar pootjes ook nog netjes over elkaar), weet ze donders goed aan te geven als ze het ergens niet mee eens is (lees: ze kan heerlijk goed en zwoel boos kijken en heel hard vals miauwen), bedenkt ze de meest fijne tijden om je wakker te maken (lees: half 2, 3 of 4 's nachts). En krijgt ze nu eindelijk (een jaar later) een beetje het instinkt van een kat (lees: Ze kan nu eindelijk zelf de deur van een kier af helemaal open doen). 

Oh jongens, ik ben zo blij en trots op mijn poezenvriendinnetje! 

 Heb jij een huisdier?


 


2 opmerkingen

  1. Awh, wat een schattig beestje! Gefeliciteerd
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige foto's! Die met je laptop is echt gaaf

    BeantwoordenVerwijderen