Personal | Let's get personal

Afgelopen week werd ik getagd door Milou voor de Let's Get Personal tag.
Ik vind deze tag ontzettend leuk en hij stond daarom ook al op mijn lijstje, dat ik getagd werd kwam dan ook mooi uit.
Daarnaast is het weer eens een persoonlijke tag, wat ik zelf altijd leuk vind om in te vullen en komen jullie weer meer over mij te weten.
Benieuwd naar mijn antwoorden en wie ik tag?

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Ik hoor op dit moment dat ik de toetsen van mijn toetsenbord in typ (dúh, logisch!) en ik hoor muziek. Ik luister op dit moment de FRESH! playlist van Spotify en nu speelt Air Balloon van Lily Allen zich af wat ik volgens mij nog niet eerder had gehoord.

Heb je ergens trek in op dit moment?
Nee, ik heb net een anderhalf uur geleden mijn ontbijt naar binnen gewerkt en ben nu aan een kop appeltaart thee bezig. Over een uurtje is het lunch tijd! 

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Laat ik in ieder geval 1 ding zeggen; sowieso wil ik wel kinderen. Het maximale is denk ik 2. En dan het liefst een jongetje een een meisje. Maar tien. Nee dan liever geen.
  
Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Nee, misschien zelf wel iets te weinig als ik het vergelijk met wat andere iedere morgen op hun gezicht smeren.
Hahah als ik niet heel veel bijzonders heb is een dagcreme, mascara, oogpotlood, een poeder en een lipgloss meer dan genoeg.
  
Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Dan ga ik trillen. Hahah ik lijk dan echt zo'n oud vrouwtje dat haar handen niet stil kan houden. Meestal gaat dit ook nog gemixt met friemelen aan iets of tikken met een potlood. 
  
Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Euhm, nee. Het regent buiten (ik vul deze tag een dag eerder in, maandag gister dus), het is vies en Lady en lady ligt languit in mijn broertjes kledingkast die ik niet zie. Alleen om het feit dat ze er gewoon helemaal languit in ligt zou ik misschien kunnen lachen, maar dat was alweer een uur geleden.  Dus op dit moment heb ik niet echt iets om te lachen.
Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben? 
Nee. Ik hoef niet perse terug naar toen. Niet dat het nou allemaal zo vervelend was, maar ik laat het achter me en kijk liever vooruit. En als ik terug zou gaan, dan zou ik nu nog geen diploma hebben (die ik gister avond dan eindelijk heb mogen ondertekenen), niet met Lady kunnen knuffelen en nog geen rijbewijs hebben. En dit alles heb ik nu wel, dus nee ik hoef niet terug en het zou me dan ook niet gelukkiger maken.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Op dit moment denk ik denk ik meer aan de toekomst. Al kijk ik met een grote glimlach en een goed en trots gevoel terug wat ik in het verleden mee heb gemaakt, hoe ik nu ben en wat ik al bereikt heb. Maar ik kijk op dit moment meer naar de toekomst omdat ik in september het liefst weer een nieuw opleiding wil starten, maar nog niet goed weet welke en het leuk zou zijn als ik nog een baan in de kinderopvang vind. 

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Appeltaart thee! Die ik trouwens nog niet op heb en bijna koud is, haha.

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Euhm, ik heb eigenlijk totaal geen idee.
Nee, dan zou ik het aan mensen moeten vragen, maar er niemand in de buurt en op Whatsapp is het stil omdat voor de meeste de vakantie weer voorbij is.

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Pasta's! Als ik later met een Itiliaan zou trouwen zou het alleen al voor het eten goed zijn. Ik ben gek op Itiliaans eten, hmmm!

 Wat doe je morgen?
Morgen ben ik brak, want ik ga vanavond met een vriendin naar GAVIN DEGRAW! (Eindelijk!!) en moet morgen om kwart voor 9 op mijn werk zijn. Hopelijk word het een succes.. hahah.

Ik tag bij deze Luna, Jessy en Bertine, maar als jij hem wilt overnemen mag dat natuurlijk ook gewoon!

Wat vind je van deze tag?

4 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen! ik heb m zelf ook al een keertje gedaan, over die kinderen was ik helemaal met je eens, haha! Leuke blog, ik volg je nu :) X
  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit zo'n leuke tag! Ik heb hem zelf ook gedaan, maar dan echt alle vragen. Super leuk om te lezen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Ik heb overigens nog nooit van appeltaart thée gehoort haha :D

  BeantwoordenVerwijderen