Remy's Feel Good | Positive Side


 

“Since everything is a reflection of our minds, everything can be changed by our minds.”

Wat is het toch dat de dagen zo verschillend maken? Je herkent het wel, de ene dag ben je het geluksvogeltje, de andere dag ben je de Donald Duck van het land. Hoe komt dat toch?
Er zijn factoren van binnenuit en van buitenaf die goed aan je humeur kunnen knagen. Met je verkeerde been uit bed, misselijkheid, regen, vertraagd OV of een vastlopende telefoon... Dit soort dingen gebeuren nou eenmaal en er is niets aan te doen. Waar je wel controle over hebt, is de manier hoe je ernaar kijkt en hoe je ermee omgaat. En dat bepaalt jouw humeur weer, niet?

Hoe kom je nu aan de juiste mindset? Misschien kan ik je daar bij helpen. Fleur heeft me gevraagd om stukjes te schrijven voor La Bella Fleur. Om de vrijdag zal ik een stukje posten met een lekkere dosis positiviteit. Een soort zetje in de rug voor een positieve mindset.

Van wie krijgt u dat zetje dan? Mijn naam is Remy, 21 lentes jong en ik studeer voor Sociaal Cultureel Werker. Veel van mijn vrije uurtjes vul ik met het maken van muziek en in de warme maanden van het jaar surf ik hier en daar. Ik heb altijd al een passie gehad voor verhalen en (positieve) filosofie. Al vroeg ben ik begonnen met schrijven en dichten. Nog steeds zijn veel mensen daar erg enthousiast over; reden voor mij om te gaan bloggen.


Genoeg over mij. Waar denk jij aan bij het woord 'positief'? Let me know, in the comments below!
Dan zal ik mijn stinkende best er voor doen om jullie naar de positive side te draaien. Zin in? Ik ook! Tot vrijdag, Hangloose!4 opmerkingen

  1. Leuk geschreven. Ik hou wel van dit soort artikelen. Ik word vrolijk van fluitende vogels 's ochtends. En de eerste zonnestralen door mn raam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je vrijdag een artikel gaat schrijven, ik kijk al naar uit! Als ik aan positiviteit denk, denk ik aan geluk en dat laat me denken aan God.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke schrijfstijl heb je ! Bij het woord positief denk ik aan groen gras en een zon die opkomt. Met mijn vriendje door het Vondelpark slenteren en een zacht warm briesje door mijn haren voelen waaien.

    BeantwoordenVerwijderen