Beauty | My daily makeup routine

Ik vond het wel eens leuk om jullie te laten zien wat ik gebruik voor mijn dagelijkse makeup look!
Want ondanks dat makeup niet mijn beste kwaliteit is, vind ik het wel leuk om er mee bezig te zijn en probeer ik ook zo af en toe wel eens wat nieuws.
Voor vandaag ga ik jullie de producten laten zien die ik dagelijks gebruik voor de gewone 'Fleur' look die iedereen ziet door de weeks.
Benieuwd?
Eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, gebruik ik doordeweeks vrij weinig.
Op een doordeweekse dag gebruik ik over het algemeen bijna niet meer als een foundation, mascara en een oogpotlood. Het komt nog wel eens voor dat ik spontaan er een eyeliner aan toe voeg, maar de laatste tijd lukt dat niet echt meer dus laat ik de eyeliner voor wat het is.

De producten.
 • Foundation: Maybelline New York, 020 Cameo
 • Eye brown Pencil: Catrice, 020 Date With Ash-Ton
 • Mascara: Rimmel London: Lash Accelerator Endless Black 001
 • Oog potlood: Essence: 01 Inkheart
 • Lipgloss HEMA: Moisturising Lipgloss 03
 • Lipgloss Essence: 17 Fabulous Fuchsia Coundtains Carmine 

 De look.
 
Zoals ik hier boven al vertelde; niet heel veel speciaals.
Toch als ik geen makeup op heb (das vaak op de zondag zo)  dan zie ik er toch wel even heel anders uit. Dat bewijst maar weer dat ook een klein beetje makeup heel veel al kan veranderen!

Dit is dus wat ik meestal dagelijks gebruik als ik niets bijzonders wil doen of geen tijd heb om het uitgebreider te doen.
Soms breid ik dit 'dagelijkse' wel eens uit met een eyeliner, maar omdat het 9 van de 10 keren mislukt liet ik het deze keer lekker zitten. 
En als ik een speciale gelegenheid heb of zin en tijd heb om iets anders te doen dan maak ik er nog wel eens een hele ooglook van. Hier ben ik dan ook zeker wel 3 kwartier tot een uur mee bezig omdat het meestal niet in 1 keer goed gaat.

Met deze makeup look ben ik meestal een kleine 10 minuten tot kwartiertje bezig (als alles in 1 keer goed gaat, want ik heb vaak genoeg ruzie met mijn wimpers..).
 Welke producten gebruik jij voor je daily makeup routine?

4 opmerkingen

 1. Ooh ik ben wel benieuwd naar die foundation van Maybelline, ik ga binnenkort kijken of ze mijn kleur hebben (meestal is de een voor de donkerste kleur te licht en de donkerste kleur weer te donker). Ik gebruik ook ongeveer zo iets, wel doe ik nog blush op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie naturale makeup look love it! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen