Lifestyle | 5x filmtips

Vandaag ga ik jullie 5 filmtips geven van films die ik in de afgelopen maanden heb gezien.
Maanden aangezien ik niet wekelijks een film kijk, maar deze wel graag met jullie wil delen.
Heb je zin om een lekkere feelgood film te kijken of even lekker te janken met een dramatische film?
Ik zet mijn favoriete van de afgelopen tijd op een rijtje en daar zitten ze allemaal tussen!
Untitled 

Soof.
Al een hele poos geleden ben ik naar de film Soof geweest.
Dit is een heerlijke nederlandse feelgood film waar je gewoon lekker onderuitgezakt bij moet gaan zitten.
Gedachten op nul en gaan met die banaan.
Vooral het einde vond ik super gaaf. Ik ga niet vertellen waar hij over gaat, want dat kun je hier onder in de trailer bekijken.
Ik zeg; gewoon kijken!

Hartenstraat.
Nog zo'n heerlijk Nederlandse film. Een film die ik iets minder vond naast Soof, maar ook wel kan aanraden. Het speelt zich af in de negen straatjes van Amsterdam en het laat eigenlijk de unieke mensen die daar rond lopen zien. Niet dat die daar nu perse rondlopen, maar gewoon een doorsnee van Amsterdam laat maar zeggen, het is een beetje moeilijk uit te leggen.  Net zoals bij Soof geldt ook voor deze film weer; verstand op nul en gaan met die banaan!

Cyberbully.
En dan gaan we gelijk maar even over op de niet zulke 'feelgood' movies. Cyberbully gaat over het pesten via internet. Een film waarbij je ziet wat het pest via internet kan doen en hoe je eigenlijk iemand leven helemaal naar de knoppe kan helpen. Dat het een mega goede film is durf ik wel te zeggen. Het zet simpel weg gewoon de realiteit neer. Goed verhaal, de juiste acteurs en vast en zeker wel herkenbaar voor diegene die er mee te maken hebben gehad.
Ja, deze raad ik jullie echt aan. Je kan hem namelijk ook op youtube kijken, zeker doen!

Brothers.
Dit is een film die een paar weken geleden op tv werd uitgezonden en die ik toevallig tegen kwam. Het gaat over een gezin bestaande uit 2 dochters en een moeder waarvan de vader militair is.
Ik ga er niet meer dan dit over vertellen want dan vertel ik al bijna de rode draad van het verhaal en dat zou zonde zijn. Het is naar mijn mening een mega sterk verhaal en ik vind het daarom ook echt een aanrader!
Endless love.
En dan sluiten we de 5 af met een heerlijke lekkere zwijmel film.
Deze heb ik een kleine 3 weken geleden gezien in de bioscoop en kan ik jullie zeker aanraden als je opzoek bent naar een fijne zwijmelfilm.
Ik ging er helemaal zonder weten in, ik had niks gelezen over de film en de trailer niet gekeken dus wist ook niet wat ik kon verwachten. Alleen dat het iets met liefde te maken had aangezien de film Endless love te maken had. Het kon dus eigenlijk alle kanten op gaan. Uiteindelijk heb ik genoten, wat een fijne en leuke film is dit zeg!
Zeker leuk om te kijken tijdens een film avond met vriendinnen!

Welke film heb jij voor het laatst gezien?

Geen opmerkingen