Lifestyle | BITS: Made by Danielle

Vandaag is het tijd voor het eerste interview!
Naar aanleiding van deze post kon je je opgeven voor een interview. Tot mijn grote verbazing kreeg ik heel wat aanmeldingen binnen en vandaag presenteer ik jullie de eerste blogger!
Benieuwd naar het resultaat van het interview?

Vandaag stel ik jullie voor aan de eeste blogger.
De eerste bloggers die ik in de spotlights ga zetten is een 15 jarig meisje dat op dit moment in het derde jaar van het VWO zit.

Ik heb het over Danielle.
Danielle begon haar blog omdat ze schrijven altijd al leuk heeft gevonden. 
''Omdat ik dit zo leuk vond maakte ik een blog aan en begon met schrijven. De artikelen die ik toen schreef wil je gewoon niet lezen. ''
Na haar eerste blog heeft ze nog aan een blog gewerkt waar iedere dag van de week iemand anders iets op schreef. Dit was een blog collab.

Hoe is jouw blog ontstaan en wat is de naam van je blog?
Danielle wilde graag over van alles schrijven en begon daarom in de zomer haar eigen blog. Een blog waar ze zelf mocht bepalen waar ze over zou schrijven en wat niet alleen 1 onderwerp bevat. Dit werd haar blog Made By Danielle waar ze nu ruim 8 maanden mee bezig is.
Wat is voor jouw een hoogte punt wat je tot nu toe door het bloggen heb meegemaakt?
'' Ik heb niet perse 1 hoogte punt op dit moment.'' Maar de reacties en de bezoekers die haar blog bezoeken zijn voor Danielle iedere dag weer opnieuw een leuk hoogtepuntje. Daarnaast is ze een keer uitgenodigd voor een persevent, maar kon ze daar niet heen vanwege haar school. Toch benoemt zij dit ook tot 1 van haar hoogte punten.

En wat geeft jouw inspiratie om te bloggen en door te gaan met het bloggen?
'' Het klinkt misschien wat cliché, maar mijn inspiratie haal ik eigenlijk wel overal vandaan.''
Zo verteld ze dat ze laatst problemen had dat de batterij van haar mobiel steeds zo snel op was, ze was op internet gaan rondsnuffelen naar tips om de batterij te besparen. Toen ze een paar handige tips had gevonden is ze daar een artikel over gaan schrijven. ''Zo kunnen de kleine dingen uit het leven en die om mij heen gebeuren al leiden tot een nieuw artikel!''

Welke onderwerpen om over te schrijven behoren tot jouw favoriete?
'' Ik vind outfits altijd wel leuk maar dat doe ik niet heel vaak, ik vergeet altijd foto’s van mijn outfit te maken, haha. Ik denk dat ik artikelen met tips altijd wel leuk om te schrijven, en artikelen met gewoon wat onzin gepraat.''
Het leukste vind Danielle aan het bloggen dat ze al haar hobby's kan combineren. '' Het maken van foto's het schrijven en fashion en beauty behoren allemaal tot mijn hobby's. En bij het bloggen komt dit samen''.
Omdat zij dit zo leuk vindt, raakt ze gemotiveerd en dat geef haar weer het zetje om door te gaan en nog meer inspiratie op te doen en nieuwe artikelen te schrijven. 

Wat vind jouw omgeving ervan dat je blogt? Weten ze er vanaf?
 ''In mijn omgeving weten mijn familie en een aantal vriendinnen er van af.'' 
Het leuke aan het feit dat zij weten van Danielle haar blog is dat zij ook geïnteresseerd zijn en vragen hoe het met haar blog gaat. ''Naast die mensen die er naar vragen zijn er ook mensen die niet snappen wat er zo leuk is aan het bloggen.'' Danielle vind het fijn dat over het algemeen de reacties die ze krijgt positief zijn. 

Dan heb ik nu nog een leuke uitdagende vraag,; stel je krijgt in de ruil voor je blog 5 ton aangeboden. Wat zou je dan doen? De 5 ton nemen of deze laten schieten en voor je blog kiezen?
'' 5 ton is aardig wat en een nieuwe blog starten is niet zo moeilijk.'' Die 5 ton zou ze op dit moment dus wel aannemen omdat je dan toch weer een nieuwe blog zou kunnen beginnen. '' Maar in de ruil dat ik nooit meer zou kunnen bloggen zou ik het niet doen, bloggen vind ik daar veel te leuk voor''.


Als laatste: Wat hoop jij te bereiken met je blog?
'' Ik hoop te bereiken dat ik nog meer kan groeien, meer volgers en bezoekers mag ontvangen en er nog meer tijd in kan steken dan dat ik nu al doe.'' 


Dit was het eerste interview en wel met Danielle!
Danielle bedankt voor je leuke antwoorden, ik hoop dat je tevreden bent met het resultaat!

Denk jij nu na het lezen van dit interview; dat wil ik ook?
Klik dan hier naast in de side bar op het icoontje en meld je aan!

Wat vind jij van het eerste interview?


3 opmerkingen