Lifestyle | BITS: My Very Own Lookbook.

Het is dinsdag en dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe Bloggers In The Spotlights!
Vandaag zet ik de tweede blogger in the spotlights.
Deze week is het de beurt aan een fashion blogger.
Benieuwd wie dit is, waarom zij blogt en wat haar hoogtepunten zijn?
Ik heb het haar gevraagd, lees gauw verder!
 
Vandaag is het tijd voor het tweede interview. Deze keer  zet ik namelijk blogger Sophie in de spotlights!

Who is Sophie?
Sophie is een 16 jarig meisje dat op dit moment in haar 5 jaar van het VWO zit.
Haar vrije tijd vult zij het liefste op met Series ''In mijn vrije tijd kijk ik het liefst 1000 uur aan series'' verteld zij. Daarnaast leest ze ook veel blogs en bereid ze uiteraard ook haar eigen blogs voor.


Je hebt uiteraard een blog, maar hoe ben je op de naam gekomen?
''Ik heb eigenlijk niet heel lang over de naam hoeven na denken.'' Het rolde zo uit Sophie haar vingers toen ze een blog aan het maken was. Dit werd My Very Own Lookbook!
Al denkt ze nu wel anders over deze naam, maar ziet ze het niet zitten om hem nu nog te gaan veranderen.

Waar werd je door geinspireert om te gaan bloggen?
''Eigenlijk kwam dit door dat ik steeds meer bloggers in tijdschriften tegen kwam.'' Aangezien dit Sophie wel aan trok en zij ook nog een leuke opvulling voor haar vrije tijd zocht, was dit het juiste moment om een blog te beginnen.
En ik moet zeggen, dat als ik (en ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dit vind) nu naar je blog kijk Sophie, dat je trots mag zijn want dat is je aardig goed gelukt!

Wat is je hoogte punt wat je tot nu toe door of met het bloggen hebt mogen beleven?
''Echt 1 hoogte hoogtepunt heb ik niet, maar alle kleine dingetjes maken het bloggen al zo ontzettend leuk, ik heb er namelijk al een aantal leuke en echte vriendinnen aan over gehouden.''
Ook de samenwerkingen met bedrijven die haar benaderen benoemt zij tot een hoogte punt en laten we vooral de reacties die ze ontvangt niet vergeten en die haar een glimlach bezorgen.

En Sophie, wie of wat  inspireert jouw om te bloggen?
''Vooral streetstyle blogs, maar ik haal ook bijvoorbeeld veel inspiratie van de straat.'' 
Nu weten we al heel wat over jouw en een aantal dingen over je blog. Kun je nog wat vertellen over bijvoorbeeld wat jouw favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven, hoe vaak jij per week een blogpost post en wat je in de toekomst hoop te bereiken met je blog?
''Het leukste om te doen vind ik het in elkaar knutselen van leuke outfits, de foto's van die outfit te maken en deze te posten. Ik post dus eigenlijk alleen maar over de outfits van die dag.''
Sophie vind het creatief bezig zijn met dingen altijd al fijn en als het dan nog voor iets nuttigs is, dan is het natuurlijk nog beter!
''Op dit moment post ik nog om de dag een nieuw artikel, maar ik hoop zo snel mogelijk te kunnen over gaan op iedere dag een nieuwe blogpost en wat ik in de toekomst hoop te bereiken is meiden te inspireren met mijn outfit posten.''

Heb jij jouw omgeving verteld van je blog?
''Ze hebben het een lange tijd niet geweten, maar nu weet iedereen die het moet weten het. Ik heb het lang niet verteld omdat ik dacht dat ze het stom/dom/aandachttrekkerig zou vinden maar iedereen is er erg positief over.''


En dan de leukste vraag  (al zeg ik het zelf) die ik aan alle bloggers stel: stel iemand biedt jouw 5 ton aan in de ruil voor je blog. Wat zou je dan doen? Deze 5 ton aannemen, of doorgaan met je blog en de 5 ton laten voor wat het op dat moment is?
''Dat is een moeilijke vraag! Al zou ik wel ja zeggen, dan begin ik wel een nieuwe blog waar ik zelf de regie weer over heb. Ik vind dat het om 'mij' gaat op mijn blog dus dan maakt het naar mijn mening niet uit als je opnieuw vanaf 0 begint. En daarbij heb ik dan ook nog eens 5 tot om te inversteren in nieuwe kleren voor nieuwe outfits!''

Haha ik moest wel lachen toen ik dit las, want ik heb natuurlijk nergens gezegd dat je naast die 5 ton nooit meer mag of kan gaan bloggen. Dus tja, ik vind Sophie haar antwoord niet meer dan logisch!

Ben je nu benieuwd geworden naar de blog van Sophie?
Dat snap ik best dus neem gauw een kijkje op haar blog en geniet van geweldige foto's en outfit posten!
Kik hier om Sophie haar blog te bezoeken. 
 
Aanmelden:

Denk jij nu na het lezen van dit interview; dat wil ik ook?
Geef je dan op en klik op het logo hier rechts in de side bar en meld je aan!

Wat vind jij van het interview met Sophie? 

 
 
1 opmerking

  1. Oh, leuk interview, ik kende haar blog nog niet, moet snel eens een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen