Lifestyle | NEW: Bloggers in the spotlights!

Vandaag ga ik met iets nieuws starten.
Of eigenlijk niet vandaag, maar binnenkort.
Ik ga namelijk weer bloggers in the spotlight zetten!
Benieuwd wat dit inhoud en hoe je je kunt aanmelden?
Lees dan gauw verder, want vandaag leg ik alles uit!
Ik zat er al een tijdje over na te denken.
Toen ik in het begin (bijna 3 jaar geleden) begon met bloggen had ik ook een rubiek waarin ik bloggers interviewde.
Ik ben er toen mee gestopt, maar wil nu zo iets gelijks weer gaan oppakken.
Juist omdat dit de manier is om nieuwe bloggers te ontdekken en deze blogs op een leuke manier in de spotlights te zetten en dus met jullie te delen!

Wat houd het in?
Het is eigenlijk een vrij simpel concept. De bloggers die zich aanmelden die stuur ik een aantal vragen toe. Je kunt het ook zien als een klein interview.
Vervolgens vult de blogger deze in en stuurt deze met bijgevoegde foto's weer terug naar mij. Dan ga ik met de antwoorden aan de slag en maak ik er een leuk verhaaltje van.
Zo wordt het niet een interview waarbij ik letterlijk alle vragen en antwoorden kopieer (iets wat ik toen wel deed), maar verwerk ik dit in een verhaaltje met uiteraard wel jouw feiten (de antwoorden die jij op de vragen hebt gegeven). Als dit allemaal klaar is sta jij op de datum die ik jouw gemaild heb op LBF in the spotlights!
Hoe leuk is dat? Gratis reclame en je hoeft er vrij weinig voor te doen! 

Voor wie is het?
Ik heb geen limiet aan een aantal volgers of bezoekers. Het maakt niet uit of je maar 1 of misschien wel 1000 volgers hebt. Tuurlijk zou het wel fijn als je regelmatig iets post. Als ik een blogger in the spotlights zet die misschien 1 keer per maand iets online zet hebben wij er allemaal niet zo veel aan, toch?
Het is dus eigenlijk voor ieder blogger die zichzelf graag in de spotlights wil zetten en houd van vragen te beantwoorden!

Hoe kun je je opgeven?
Het opgeven is nog het allersimpelst van alles:
- Laat een reactie achter met waarom jij graag in de spotlights wilt komen te staan (keep it simpel: 2 zinnen is meer dan genoeg!), vermeld hierbij je naam en je email adres.
- Omdat er geen criteria (behalve dat je regelmatig blogt, maar ik neem aan dat als je je hier voor op geeft je regelmatig blogt) aan vast zit ben je er dus eigenlijk al zeker van dat je binnenkort een mail kunt ontvangen!

Wanneer komt de eerste 'Bloggers in the spotlights' online?
Zodra ik het eerste interview compleet binnen heb zal het op een dinsdag zijn dat hij online komt te staan! Als ik genoeg aanmeldingen heb, kun je dus iedere dinsdag een nieuwe BITS (Bloggers in the spotlights) verwachten!

Meld je nu aan!22 opmerkingen

 1. Wat een leuk idee! Ik wil me graag aanmelden. Ik ben recent overgestapt van Blogger naar Wordpress en heb nu een eigen domein, die ik graag in het zonnetje wil zetten en onder de aandacht brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Fleur, dit is tof ! Ik wil graag meedoen, mijn blog is nu bijna 1 jaar oud, ik doe het steeds liever en word er blij van. Dus als ik op deze manier wat publiek kan opbouwen, die ook ietwat blij worden van mijn blog, zou dat super zijn :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blog heb je, en wat een leuk idee! Ik wil best meedoen, maar ik vind het een beetje stom om me al aan te melden terwijl ik net voor de eerste keer je blog ontdek... Dus misschien binnenkort!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi, super leuk idee, graag wil ik me hier voor aanmelden. heb inderdaad niet zo veel volgers nog en zou het superleuk vinden om wat meer mensen voorbij te zien komen op mn blogje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Wij zouden het ook leuk vinden, een beetje publiciteit is nooit verkeerd voor je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, dat je dit gaat doen zeg!. Ik zelf zit ook al een tijdje te denken om zoiets te doen maar ik heb nog steeds niet helemaal bedacht hoe ik het wil doen...
  Ik wil natuurlijk graag in de spotlitght staan! Ik blog graag en een beetje extra reclame is natuurlijk altijd leuk :). Mijn e-mail adres is madebydanielle@outlook.com

  liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe graag mee, wat een goed concept! Ik wil duidelijk maken aan de wereld dat ondanks als je chronisch ziek bent, je niet chronisch ongelukkig hoeft te zijn! www.aspoonfulofdork.nl

  Groetjes, Marjolein
  info@aspoonfulofdork.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk initiatief! Ik zou het heel leuk vinden om wat meer te vertellen over mijn mode/illustratie blog!

  xx Anna
  anna_sterretje@hotmail.com
  http://ataleoftwoshoes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk concept! Echt leuk bedacht. Ik ben Justine en ben eigenlijk via mijn eigen Spam je blog op jouw blog terecht gekomen. Is dat ff leuk? haha! Ik zou graag meedoen, lijkt me leuk. Daarnaast ben k stiekem ook gewoon super nieuwsgierig naar de vragen die je gaat stellen.
  Ik ga jouw blog in elk geval goed in de gaten houden, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een tof idee! Mij lijkt het erg leuk om in de bloglights te komen omdat mijn outfits en andere onderwerpen zo anders zijn dan de gemiddelde blogs. Ik wil graag laten zien wat zo mooi is aan het hergebruiken van spullen en het dragen van vintage. Er is zoveel te combineren met spullen van nu!

  Liefs,

  Kim

  www.vintageandbeauty.com / info@vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. klinkt erg leuk, Ik meld me graag aan om weer een beetje in the picture te kunnen komen aangezien ik negen maanden niks heb geblogd, oeps...
  Mijn email adres is ramaekers.sophie@gmail.com

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk :) Ik ben Inge en ik schrijf op www.debakparade.nl een blog die heel anders is dan andere al zeg ik het zelf, ik schrijf namelijk over gezond koken en bakken! Ik vind het leuk om mensen te laten zien dat gezond niet saai hoeft te zijn :)

  mijn emailadres is debakparade@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super idee!
  Ik zou heel graag mee willen doen omdat mijn blog (creasuus93.blogspot.nl) anders is dan andere... Ik schrijf graag over mijn creatieve bezigheden zoals bloemwerk, fotografie en DIY's, maar ook over concerten, festivals en andere evenementen die ik heb bezocht en meer!

  Mijn emailadres is creasuus93@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk dit! Ik zou ook graag mee willen doen! (www.huntergraphy.blogspot.nl)
  Ik blog over fotografie, mode, interior-design en meer.
  Mijn email adres is: Jamie00728@hotmail.com
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel toffe idee! Mijn naam is Sinem en ik blog ontzettend graag! Ik heb nog niet heel veel lezers want ik blog nog maar een paar maanden. Natuurlijk wil ik dit veranderen! xx

  e-mail: akgulsinem@hotmail.com

  http://itsjustadetail.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk idee dit!
  Ik meld mij dan ook graag aan :)
  ishootlovee@live.nl

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt een super idee.

  Ik wil mij graag aanmelden, ik ben geen blogger maar een daily vlogger, het is eens wat anders dan bloggen haha
  Mirellaschulte@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah, wat een leuk idee zeg! Ik heb net de eerste 'Bloggers in the spotlights' gelezen, en het lijkt me heel gaaf om hierin te komen. Ik blog zelf over beauty, fashion, lifestyle en ook zit er vaak een persoonlijk tintje aan mijn artikelen. Bloggen is echt mijn grote passie, en het lijkt me super om dit met anderen te delen. Ik hoor graag van je! Liefs Anniek - theglowofbeauty@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zou graag in de bloglights willen staan, omdat ik mensen met mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een stoere en een vrouwelijke stijl) wil inspireren.
  http://www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuk idee Fleur! :)
  Zou graag eens in de spotlights willen staan.
  blog@joanne-m.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super leuk idee, het lijkt me leuk om eens in de spotlight te zijn omdat mijn blog zo onder de aandacht komt en ik zelf meteen nog meer leuke blogs ontdek. Ik heb een personal lifestyle blog met een vleugje fashion. Bekijk het hier: http://www.alexaslovelyworld.nl Je kan mij bereiken via info@alexaslovelyworld.nl

  BeantwoordenVerwijderen