Lifestyle | Post je blog!

De eerste officiele koningsdag zit er op.
Hoogstwaarschijnlijk ben jij net zo als ik toe aan een heerlijk, fijne maar vooral luie lazy sunday na zo'n geweldige dag als gister!
Ik in iedergeval wel.
En dit wil ik graag doen door middel van nieuwe blogs te ontdekken onder het genot van een lekkere kop thee (of cola voor de katers) en mijn onesie!
Hoe kan ik dit beter doen dan een spam je blog artikeltje?
Spammen jullie mee?Untitled | via Tumblr
Omdat ik het normaal gesproken niet fijn vind als mensen zo maar een linkje naar hun blog achter laten in de reacties, vind ik het leuk om jullie af en toe toch jullie eigen blog hier te laten promoten.
En dan wel zonder dat ik het erg vind.
Zo ook vandaag.

What to do:
Vertel wie je bent, voor welke blog je schrijft en waarom jij ons uitnodigt om een kijkje te komen nemen.

Volgen jullie LBF al met Bloglovin?
Klik hier en blijf altijd als eerste op de hoogte van de laatste en nieuwste blogposten!

                                                                                                                                                                                                                                       Bron afbeelding.


Let's spam! 
 

13 opmerkingen

 1. Leuk dat we eens mogen spammen! Ik ben Eline, ik ben 11 jaartjes jong en blog nu al een tijdje op mijn blog, genaamd http://www.just-litllethings.blogspot.be/. In de 6 maanden dat ik nu blog, heb ik er een grote liefde en passie voor ontwikkeld. Zo zorg ik er nu nog iedere dag voor, dat er een artikel rond fashion, beauty of andere lifestyle dingetjes online komt. Ik hoop dat je snel een kijkje neemt?

  Liefs, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Ik blog zelfgemaakte fashion illustraties dus geen foto´s. Leuk als je komt kijken en me vertelt wat je ervan vindt. En bedankt voor het spammen :-)

  www.sketchonista.blogspot.nl of facebook.com/sketchonista

  X Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken.

  Ik ben Marloes, 25 jaar. Ik blog sinds eind maart onder mijn eigen domein op www.glamourmoes.nl en ben dus ook overgestapt naar Wordpress. Op dit moment kun je veel lifestyle artikelen vinden over mijn reis naar Ibiza.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk!

  De naam van mijn blog zegt al genoeg; www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ben Maaike, 17 jaar en op mijn persoonlijke lifestyleblog www.muymaaike.nl vind je onder andere columns, (vega) recepten, tips, mindstyle, DIY's en boekrecensies. Ik probeer de combinatie van artikelen op mijn blog uniek te houden, geen fashion/beauty maar gewoon iets persoonlijks gecombineerd met lifestyledingen als food en boeken. Én onder elke blogpost staat een inspirerende quote! Mijn Bloglovin' is trouwens http://www.bloglovin.com/blog/11887229, als dat er ook bij mag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk!
  Ik ben Linda van www.linlicious-style.nl ik blog over lifestyle: Voornamelijk fashion, maar ook alles wat mij bezig houdt zoals healty food, sporten/hardlopen, en travel. Of gewoon wat avonturen en gedachtes die me bezig houden.
  tot blogs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat we mogen spammen ^^. Ik ben Kim, 25 jaar en blog op www.vintageandbeauty.com over mijn voorliefde van hergebruik van spullen, het dragen van vintage en het gebruiken van natuurlijke producten. Ook kan je op mijn blog reviews lezen over vintage shops en events.

  Het lijkt me leuk als je een kijkje neemt!

  Liefs,
  Kim / www.vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een beauty en lifestyle blog, waar ik vanavond alvast een voorproefje van een artikel op ga zetten. Volg je me? :)
  http://rodelippen.wordpress.com/
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lief dat we mogen spammen. Op mijn blog http://www.itsaboutbeauty.nl schrijf ik over van alles wat met beauty te maken heeft. Je vindt er veel reviews van drogisterijmerken waarin ik je van alles vertel over de producten. Daarnaast verschijnen er regelmatig artikelen over fashion & lifestyle. Al met al blog ik met veel plezier en doe ik wat ik het liefste doe: bloggen en make-uppen. Ik zou het leuk vinden als je eens komt kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier ook maar weer spammen :D

  Mijn naam is Stéphanie, ik ben 21 jaar en ik blog op http://aphelium.org/. Op dit moment onderga ik een transformatie, en ga ik op zoek naar mijn vrouwelijke kant. Dit kun je onder andere lezen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk! Ik kom voor het eerst op je blog, ziet er leuk uit.

  Ik ben Saskia, 26 jaar getrouwd, theeleut, skate fanaat en boekenwurm. Ik blog op mijn persoonlijke blog: http://www.iliveformydreams.com. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben Lara, een Nederlands/Frans meisje uit Amsterdam dat met heeeeeeel veel liefde op larascipio.wordpress.com blogt. Verder hou ik van ananassen (ook op shirts), zachte kussens, chocolade, reizen, dagdromen en schrijven. Mijn blog is een samensmelting van fashion en mijn leven, dus als je geïnteresseerd bent, neem vooral een kijkje! En laat een comment achter met de naam van je blog als je die hebt, vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: www.mbfl.blogspot.com.
  Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby's, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
  Ik post verder DIY's, OOTD's, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video's! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin' en Google+ en instagram...)

  Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen