Lifestyle | Tag: Create it your way

Afgelopen week ben ik weer een hoop leuke tags tegen gekomen.
Onder andere deze creatieve tag bij Luna.
Omdat ik hem zo leuk vind leek het mij leuk om deze zelf ook in te gaan vullen.
Een heerlijke tag waarbij je lekker creatief naar een antwoord kan en mag zoeken.
Ik ben benieuwd, jij ook?
DREAM ON

1. Als je een geurkaas zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik denk dat de geurkaas heel zacht zou ruiken aangezien ik totaal niet van sterke geuren hou. Daarnaast zou het denk ik ook wel wat weg hebben van vanille en caramel. Ja, dat zou een perfecte combinatie zijn!

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Óh, deze is leuk! Ik denk dat dit een soort ombre nagellak zou zijn. Een ombre nagellak van licht roze naar donker en een shimer of glitters er door heen.
Maar vooral een mooi vrolijk en licht kleurtje. Een kleurtje dat goed blijft zitten zonder te chippen en dat er makkelijk is (ondanks die glitters) af te halen.

3. Als je een beauty product kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Als ik een beauty product zou maken zou dit iets zijn waardoor je in 1 keer zonder het 37464 keer over te moeten doen, een mooie ooglook zou kunnen maken. In de zin van het zou na het blenden in 1 keer goed in elkaar overlopen, het blijft een hele dag zitten en het is goed zichtbaar.  Dit zijn namelijk 3 dingen die bij mij ALTIJD falen als ik eens creatief ben.

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Hmm. in eerste instantie zou dit denk ik een verhaal zijn. Een dramatisch verhaal maar toch dingen waar mensen zich in zouden herkennen. Als dit niet zou lukken dan zou het denk ik een boek zijn met dingen uit het dagelijks leven waar wij mensen eigenlijk veel te weinig bij stil staan.
Ik kan niet precies uitleggen hoe of wat, maar het is in ieder geval in de lifestyle slash persoonlijke richting.

5. Als je een film zou maken wie zou daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Oefgh, die is moeilijk! Ik vind het fijn om af en toe een film te kijken als ik daar op dat moment het geduld en zin voor heb. Verder denk ik dat daar de meest beroemste americaanse acteurs en actrice's in zouden spelen en zou het of een hele dramatische of juist een hele luchtige fijne film zijn.

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou het er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Oh, deze vind ik leuk! Ik denk dat het of een nagellak winkel zou zijn in vintage stijl (ohja, dat is de perfecte combinatie!) Of een lifestyle/home winkel of iets met zelf gemaakte sieraden. En hoe het er dan uit zou zien zou denk ik aan de ruimte liggen, of heel knus of juist lekker ruim.

Create is me a pure heart. 

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Een eyeliner met een wing maken die precies bij jouw gezicht past! Dit is iets wat mij nooit maar dan ook echt nooit lukt, het zou dus mooi zijn als iemand of iets anders dit voor mij zou kunnen doen^^.

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou dit dan zijn?
Dit zou dan een inpiratie app zijn in combinatie met muziek.
En dan niet zo iets als Weheartit of Pinterest. Maar meer in de zin van jij zoekt inspiratie voor bijvoorbeeld een artikel en die app geeft je op dat moment de inspiratie waar je dan ook echt iets mee kan. Dus eigenlijk iets wat jouw gedachten op dat moment dat kan lezen en waarop die dan inspeelt. En dan op de achtergrond hoor je jouw favoriete muziek.

9. Als je zelf een dier zou mogen eh, fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Een dier dat van knuffelen houd, lekker zacht is, bij je komt liggen op de momenten dat het jouw uitkomt en niet stinkt. Het zou een super schattig koppie hebben en een niet al te groot lijfje. Al heb ik geen flauw idee hoe ik dat voor me zie, misschien iets in combinatie met een hond en een kat?

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Haha ik moest wel even lachen om deze vraag, wauw! wie heeft deze tag verzonnen?  Ten eerste zou ik er niet als een super held uit zien! Want dan val je te veel op. Ik zou mensen met 1 knipje in de vingers kunnen helpen en problemen met 1 stampje kunnen oplossen. Dan ben je toch wel een held, vindt je ook niet?!

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Ik denk dat dit wel ongeveer het zelfde zou zijn als wat Luna ook had beantwoord. Iets met schrijven en fotografie. Of iets met muziek en dan niet het maken van muziek maar het ontleden van muziek. Klinkt misschien raar, maar in 1 nummer zitten zoveel verschillende lagen waar je zo ontzettend veel mee kan en waar wij over het algemeen vaak maar weinig van weten. Ik denk dat we dan gelijk een stuk muzikaler zouden zijn. 

:)
12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Iets lekkers met Vanille en Pasoa en stroopwafel. Al lijkt me dit totaal geen lekkere combinatie. In ieder geval niet met Pasoa, haha.

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Jeetje, euhm. Dit zou een drankje zijn wat gezond is en ook geen kwaad kan tegen je tanden. Verder zou het weer lekker zoet smaken. Dat is een hele klus als het gezond, niet kwaad moet doen tegen je tanden én zoet moet zijn..

14.  Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Dit zou iets leuks, fleurigs en kleurigs zijn.

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Dit zou ruim zijn, met zwembad, jaquzzi, sauna, dak teras, een eigen bar, een mega lounge set, bioscoop en ga zo maar door.
Het zou in een lekker warm land zijn, boven op een heuvel met een mega erf er om heen.
Toevallig komt hier binnenkort een inspiratie post over online, dus stay tuned!Wat voor superheld zou jij zijn?
 

2 opmerkingen

  1. Leuke vragen ! Ik denk dat ik die ook eens ga gebruiken ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tag, maar jee wat een moeilijke vragen!

    BeantwoordenVerwijderen