Nails | Kiss Gelpolish GP11 Galaxy

Vandaag heb ik weer een nieuw lakje die ik graag met jullie wil delen.
Een gelpolish lakje wel te verstaan. Iets waar ik voorheen vel op tegen was omdat het je nagels lelijk maakte, maar waar ik verliefd op ben.
Waarom dit veranderd is en wat dit voor mooi glamour lakje is vertel ik jullie vandaag allemaal.
Benieuwd naar mijn nieuwste gelpolish?
 
In de shoplog van Haarlem konden jullie al lezen dat ik nieuwe gelpolish had gekocht.
Dit had ik al een tijdje in mijn hoofd omdat ik vond dat de gelpolish die ik thuis had liggen niet naar aan mijn verwachtingen voldeed. Ik ben uitgekomen op de wat minder budget gelpolish van Kiss.
Nu moet ik wel zeggen dat het bij mij ook net een week goed er op heeft gezeten maar dat ik het daarna er wel af heb gehaald omdat het begon te chippen. Ondanks was ik wel om van dit merk en mede omdat het eraf halen van de gelpolish zo makkelijk en snel gaat en je nagels er eigenlijk weinig slechts aan over houden. In tegenstelling tot de andere merken die ik heb uitgeprobeerd bevalt dit merk mij tot nu toe dus het beste. En dit zal dan ook zeker een reden zijn dat ik niet meer zo vel op tegen ben als in het begin.

Omdat ik graag nog een kleurtje wilde besloot ik om even langs de Douglas te gaan. In Haarlem heb ik dit kleurtje wel in mijn handen gehad, maar omdat ik toen voor een roze en een french lakje ging, heb ik hem dus weer terug gezet.
Toen ik bij de Douglas in Zaandam kwam hadden ze alleen dit kleurtje en nog een beetje een bordeuxrood kleurtje. Omdat ik deze van de twee het mooiste vond nam ik dit lakje mee. 
Dit is zoals de titel al verteld de GP11 Galaxy.
Mijn verwachting was dat hij na 1 laag dekkend was, want zo ziet het kleurtje op het flesje er naar mijn mening wel uit. Helaas bleek dit bij het aanbrengen niet zo te zijn.
Toch vond ik het niet storend. Want toen ik er een tweede laag overheen deed bleek hij toch wel aardig te dekken en was hij lekker opvallend door de hevige shimers en glitters.
Iets waar ik wel voor val; lekker niet te gewoon maar gewoon mooi opvallend zonder er veel aan te doen.

Ik ben ontzettend benieuwd hoelang dit lakje netjes blijft zitten en of deze misschien wel langer dan een week haalt.
Mijn moeder was ook wel enthousiast van dit kleurtje dus wij lopen nu met dezelfde nagels rond, leuk!

De gelpolish lakjes van Kiss kosten €19.95 per stuk en zijn te koop bij onder andere de Douglas en de DA.

Wat vindt jij van dit lakje?
Gebruik jij gelpolish, zo ja; van welk merk en ben je tevreden? 

1 opmerking

  1. Oeh, mooi lakjes! Zelf heb ik er nog geen ervaring mee, maar het ziet er geweldig uit!

    BeantwoordenVerwijderen