Nails | Nail art: Streepje hier en stipje daar.

Deze keer geen gelpolish, geen UV lamp en een wat langere droogtijd.
Ik namelijk weer even met gewone nagellak en verschillende kleurtjes gespeeld.
Benieuwd naar het resultaat?
Ik had voor even genoeg van de gel polish. Niet omdat ik het niet leuk meer vond, maar ik mijn nagels even 'rust' gunde. En die rust af ik ze door middel van te spelen met gewone nagellak.
Ik wilde namelijk weer even een nail art maken.

Het is een hele simpele nail art geworden. Een nail art met op mijn ringvinger een kruisje met wat kleurtjes en witte stipjes en op de ander nagels een simpele zwarte lijn die al voor afwisseling zorgt.
Ik kies er de laatste tijd vaker voor om op mijn ringvinger (ik typ trouwens steeds wijsvinger, heel irritant!) iets anders te doen. Iets met in de hoop dat het opvalt, maar bij deze nail art werkt het juist de tegen overgestelde kant op omdat het zwart en zilver een heftige combinatie is. Ach, dat weet ik dan ook weer voor de volgende keer!
Ik denk ook niet dat ik er nog iets extra's aan toe zou moeten voegen.
Door de opvallende basis kleur ziet het er al heftiger uit dan als ik er een baby roze lakje onder had gedaan.

En aangezien ik het maar 2 dagen zou dragen wilde ik er niet meer werk aan besteden.
Voor nu, ik vind hem leuk!

Wat vind jij van deze simpelste nail art ever?

2 opmerkingen

  1. Wauw, wat een gaaf effect heeft dat met die glitters, vooral je ringvinger is leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je ringvinger echt heel tof en de basiskleur komt inderdaad best heftig over :)

    BeantwoordenVerwijderen