Personal | Dairy: Mijn maart in foto's.

Ook de maand maart zit er alweer op! Het was naar mijn mening een hele fijne maand.
Een lekker zonnetje, leuke dingen gedaan, lekker gegeten en natuurlijk mijn nagels gelakt.
Naast dat, is het ook mijn eerste maand die ik 'schoolloos' ben doorgekomen. Ik ben nu een maand geen student meer! Het blijft een beetje raar, maar gelukkig heb ik nu wel weer een bepaald ritme met de dagen waarop ik werk.
Maar goed, dat even terzijde; vandaag laat ik jullie mijn maart in foto's zien.
Benieuwd wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan?
Het was een maand met mooi weer, veel nagels en Lady!
Enjoy!
Een collega had beschuit met muisjes mee naar het werk voor in de pauze.
Ik kreeg er ook een, lekker! Het was dan ook een eeuw geleden dat ik dat had gegeten!
Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, begon deze maand goed met het concert van Gavin Degraw. Wauw wat heb ik genoten zeg, wat een stem en wat een leuke man!
Ook deed ik mijn nagels. Nu ik niet meer op de food werk merk ik dat mijn nagels steviger zijn en veel minder snel afbreken. Tijd voor een french manicure!
Ook ging ik deze maand winkelen met mijn moeder en tante waar een vriendin van mijn moeder werkt (snap je hem nog?). Dit is een schattig winkeltje (Nataz mode) in het winkelcentrum van Bovenkarspel.
Zien jullie dat? Begin maart en het was 15 graden! Aaaaah!
Ik keek de film Cyberbully, een hele goede film over het pesten via internet. Zeker een aanrader! 
Zonnetje! Dat betekend buiten zitten zo gauw het kan!
Na lange tijd aten we weer eens pizza! Dit was de pizza Solo Mio (als ik het met goed herinner en schrijf).
Wiener Melange buiten. Lekker!
Kiekeboe!
Ik was op bezoek bij een vriendinnetje in Huurhugowaard. We gingen even langs de Macdonald en haalde we een lekkere MCFlurry!
Ook kijk ik het tweede seizoen van kleine baby's grote zorg. Het is en blijft toch iets magisch. Ik vind het een heel mooi programma!
Spelen in het gras!
Lekker buiten ontbijten, zo fijn!
Hoewel mevrouw een mega tuin heeft om in te spelen, kruipt ze toch iedere keer weer dat kartonnen doosje in.
Ik maakte en bestelde mijn eerste visitekaartje!
En uiteraard schreef ik er een blogpost over, klik hier om de blogpost te lezen.
Ik genoot van het weer en besloot daarom om mijn nagels buiten te gaan lakken. De nail art die ik hier heb gemaakt die zien jullie deze week verschijnen!
Ik kocht 2 maal de nieuwste Cosmopolitan! 1 keer voor mezelf en 1 keer voor iemand die de win actie van zondag heeft gewonnen. Diegene heeft inmiddels een mail ontvangen.
Lekker!
Sleeping Lady<3 comment-3--="">
Kijk dit mooie plaatje. Mooie blauwe lucht en een heel mooi rustig land.
Samen met vriendinnen ging ik lunchen bij Wonders.
Een Toffie koffie en een tosti Caprese, lekker!
 
Ik ging shoppen in het mooie Haarlem!
De buit waarmee ik thuis kwam konden jullie hier bewonderen. 
Foto's maken van mijn nieuwe aankopen!
Met de nieuwe lakjes lakte ik de nagels van mijn moeder en natuurlijk mijn eigen nagels.
Het zou 2 weken moeten blijven zitten, helaas begon het na een week al te chippen dus hebben we het er allebei afgehaald.
Chillende Lady.
Omdat mijn verstandskies scheef stond moest hij er uit. Vandaag een week geleden was die afspraak. Waar iedereen riep dat het een hel was, heb ik er eigenlijk niet zo heel veel last van gehad. Ik denk dat ik de verdoving nog het ergst vond. En dan niet de prik maar de verdoving zelf, gewoon dat je geen controle hebt over je wang/mond/lip/kaak. Uiteindelijk heb ik alleen de dag zelf en de dag erna een beetje last gehad. Daarna voelde ik alleen dat er iets gebeurt was en een gat, maar voor de rest eigenlijk niet.
Ik ging voor de eerste keer met mijn camera, statief en afstandbediening op stap, hoe het resultaat is geworden dat zien jullie later deze week!
Ik ben totaal niet van het bakken en koken, maar toen ik trek had in een gebakken eitje en eieren in de koelkast zag staan kon ik het niet laten. En ik moet zeggen, het was best wel goed gelukt!
Ook ben ik weer helemaal in to Wiener Melange!
Na een kleine week begon mijn gel nailpolish te chippen, erg jammer want toen heb ik het er maar af gehaald. En dat zal je net zien ben heb je net je rechter hand in het folie (ik ben rechts) staat de pakketjes man voor de deur en moet je open doen met die rare hand. Oh ja en vergeet vooral geen handtekening te zetten met links. Hahah, hij zal wel gedacht hebben!
Hoewel de laatste keer dat ik gel nailpolish had gebruikt mijn nagels helemaal lelijk waren geworden na het eraf halen, ging het er deze keer verbazingwekkend snel af en zagen mijn nagels er nog redelijk 'goed' uit!
Met een vriendin en haar vriend ging ik afgelopen zaterdag even rondje stad doen. We begonnen met een lekkere HEMA's soft ijsje en eindigde met Churros!
Voor mij de eerste keer maar daar zal het zeker niet bij blijven, lekkkerrr!
Lady duikt graag naar dromenland. 
Wieeehoee!

Hoe was jouw maart?

1 opmerking

  1. Die eitjes zien er lekker uit! Hmm, nu heb ik honger. Leuke foto's verder!

    BeantwoordenVerwijderen