Beauty | Mooie huid, haren en nagels!

Vandaag ga ik jullie een hele fijne en handige tip geven.
Ik krijg namelijk wel eens de vraag hoe ik aan mijn lange nagels kom. Er zitten een paar redenen achter, 1 daarvan daar gaan jullie vandaag achter komen.
Dit is een tip. Volgende week komt er nog een ander blogje met nog meer tips om je nagels te laten groeien, maar vandaag ga ik jullie over iets wat ik zelf sinds iets meer dan een maand doe.
Benieuwd naar deze fijne en kleine tip?


Lange nagels hebben is niet vanzelfsprekend. Je hebt wel mensen  die van zichzelf al vrij stevige en lange nagels hebben, maar meestal is het met behulp van. 
Dit kan acryl of gel nagels zijn (uiteraard zijn het dan niet je eigen nagels), maar het kan ook zijn dat je er hulp middeltjes voor gebruikt.

Dat laatste dat doe ik, ik gebruik hulpmiddeltjes om mijn nagels mooi gezond er uit te laten zien en ze goed te laten groeien.
Ik gebruik namelijk sinds nu iets meer dan een maand iedere dag Mooie huid, haren en nagels pillen van (hoe kan het ook anders) de HEMA.


Dit zijn pillen die (zoals de naam eigenlijk al verklapt) zorgen voor onder andere mooie nagels. En wie wilt nou niet mooie stevige en lange nagels?
Mijn moeder die was er al een tijdje mee begonnen en toen ik ze een paar keer had aan gevuld in de winkel en mijn moeder er steeds over hoorde, wilde ik ze ook wel eens proberen. 
Ik reken ze namelijk redelijk vaak af met mensen en hoorde er positieve verhalen over dat het echt werkte.

Aangezien mijn nagels van nature ook niet super sterk en lang zijn, was ik dus wel nieuwsgierig.


Het potje bevat 60 pillen, er word aangeraden om er 2 per dag te nemen (allebei tegelijk) dus dat houd in dat je met 1 potje ongeveer +/- 4 weken mee doet.


Of het werkt?
Ja, ik zie er wel profijt van!
Mijn nagels zijn sinds tijden niet zo lang geweest en zijn nauwelijks te buigen. Dit was voorheen als ze lang waren wel vaak zo, dus het helpt naar mijn mening zeker wel.
Natuurlijk duurt het wel even voor je er iets van merkt, maar als je het gewoon dagelijks doet dan moet het op een gegeven moment wel zichtbaar worden!

Volgende week meer tips!

Wat gebruik jij om je nagels mooi en sterk te houden?
2 opmerkingen