Filmpje | Tutorial Loom bands: Vissengraat

Vandaag heb ik weer een nieuw filmpje voor jullie.
Aangezien ik op het artikel over de loom bands goede en leuke reacties kreeg en jullie aangaven het leuk te vinden om een tutorial te zien, heb ik voor vandaag een tutorial gemaakt!
Benieuwd naar het filmpje en de vissengraat techniek?Wel is dit het eerste filmpje dat ik opnam met mijn spiegelreflex camera. Dit zul je ook terug zien in het filmpje omdat ik niet gewend ben dat hij niet uit zichzelf scherp stelt. Ik hoop dat jullie ondanks de soms wat onscherpe beelden toch een idee krijgen hoe je dit armbandje maakt!
Enjoy!Ben je al geabonneerd op mijn kanaal?
Klik hier!

Wat vind je van deze tutorial?
En welke techniek zal ik de volgende keer laten zien?


2 opmerkingen

  1. Wat een tof filmpje. Heel duidelijk en overzichtelijk. Dit wil ik ook wel eens proberen, je hebt mij overtuigd ^^

    *Ps er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? ^-^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Huh dit heb ik nog nooit zo gezien. Echt te gek.

    BeantwoordenVerwijderen