Lifestyle | BITS: I Shoot Love

Het is dinsdag en dat betekend dat ik weer iemand in de spotlights ga zetten!
Deze week is het de beurt aan Lieve Susan.
Een blogger met een geweldig eigen manier van schrijven en naar mijn mening ook met en geweldig gevoel voor fashion.
Benieuwd naar het interview en haar blog?


Vandaag laat ik jullie kennis maken met Blogger Susan.
Susan is een 20 jarige student en blogger.
Sinds november zit Susan ook op kamers met 4 andere meiden in Tilburg. Dit omdat zij de studie Iemes Co aan Fontys hogeschool volgt.
Dit zou geen doen zijn omdat ze zelf in Tilburg woont en gelukkig kan ze het heel goed vinden met 2 huisgenootjes.


Hoe haar blog ontstond.
Susan verteld:
'' Ik heb altijd graag geschreven, van kinds af aan al. Mijn oma was juf op de basisschool en las mijn verhaaltjes, ik kreeg er van haar dan weer een stikker bij. Toen ik ouders werd schreef ik serieuzer. In groep 8 had ik mijn eigen soap. Ik schreef een verhaal over iedereen uit de klas. Elke dinsdag gingen we in een kring zitten, en las ik weer mijn nieuwste deel voor.


Toen ik op een gegeven moment op de middelbare school in de CosmoGIRL! een verhaal las over meiden die een site hadden waarop ze van alles schreven, wilde ik dat ook. Mijn blog was een feit!'' 

De blog van Susan heet I shoot Love.
Ze heeft geen idee waarom ze haar blog zo heeft genoemd, je zou namelijk denken dat haar blog over liefde gaat. Maar dat is niet waar ze over schrijft. 

Wat is op dit moment Susan haar hoogte punt?
Elke dag is voor Susan opnieuw een hoogte punt.. Het schrijven, fotograferen, de lievere reacties van bezoekers maar ook de mensen die zij door het bloggen heeft ontmoet zijn voor haar steeds opnieuw weer een hoogtepunt.
'' Maar mijn hoogtepunten op het gebied van samenwerkingen zijn toch wel de openingen van de Primark in Eindhoven en in mijn eigen stad Nijmegen. En daarnaast ook de samenwerkingen met Invito waarbij ik samen met de winnares een paar schoenen mocht uitzoeken.'' 

Wie of wat inspireert jouw voor het schrijven van nieuwe artikelen?
'' Wie mij inspireert voor artikelen? Niemand eigenlijk. Ik schrijf gewoon over dingen die ik leuk vind en dingen die ik mee maak. Als je mijn blog een tijdje leest, zou je mij eigenlijk gewoon goed moet kennen. Best gek eerlijk gezegd. Wie ik als persoon inspirerend vind? Dat is Vera, van Vera Camilla. Haar blog, haar foto's en haar sprankelende karakter vind ik geweldig.'' 


Wat vind Susan het leukste aan bloggen en om over te schrijven?
Susan vind het leuk om outfit foto's te maken. Dit doet ze samen met haar moeder en daar is ze haar moeder ook heel dankbaar voor. Daarnaast vind ze het schrijven over producten en het testen van nieuwe producten ook super leuk te doen.

Het leukste aan het bloggen vind ze dat ze gewoon dingen kan doen die zij leuk vind en dat ze die dan weer kan delen met mensen die dat ook leuk vinden (haar lezers, jij en ik dus!). 
De reacties die ze krijgt op haar artikelen motiveren haar ook zeker om door te gaan. 

 Hoe deel jij de blogposten in op je blog en hoeveel dagen per week post je iets nieuws?
'' Ik probeer om de dag een nieuw artikel online te hebben.''
In het begin ging dit ook vrij makkelijk, maar nu ze in de laatste periode van het HBO zit is het wel even wat zwaarder.

Als ik vraag wat haar blog uniek maakt antwoord ze zelfverzekerd:
''Ikzelf! Er is niemand zoals ik. Er zijn natuurlijk meerdere blogs met lifestyle, fashion en beauty artikelen. Maar er is niemand die als persoon overeen komt met mij.'' 

Wie mensen uit jouw omgeving van je blog? Zo ja, hoe reageren ze hier op?
''Uhm, eigenlijk weet iedereen het wel een beetje. Mijn moeder en broer kijken altijd. Andere familieleden kijken af en toe eens op mijn blog. Mijn vriendinnen weten het ook, maar die kijken niet echt. Momenteel ben ik niet aan het daten of iets, maar als dat wel het geval zou zijn, zou ik mijn blog toch wel geheim houden. Ik vind het fijn om dat dan toch voor mijzelf te kunnen hebben.''

En dan de laatste vraag; wat zou jij doen? 5 ton aannemen of laten gaan?
Als het alleen om mijn blog gaat als in de naam ervan? Ja. Als het erom gaat dat ik nooit meer mag bloggen? Hmm, ik denk het niet. Geld is geweldig, maar ik heb gewoon een uitlaatklep nodig. Naast die uitlaatklep, is alles dat bij het bloggen komt kijken geweldig.

Al benieuwd naar de blog van Susan?

Aanmelden?
Ook enthousiast geworden na het lezen van dit interview?
Geef je dan gauw op!
Klik in de side bar op het icoontje en meld je aan!

Heb jij de blog van Susan wel eens bezocht?3 opmerkingen

  1. Ah, heel erg leuk! Ik kende I shoot love al, altijd leuk om meer over de persoon erachter te weten te komen. :) Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen