Lifestyle | BITS: Suuz&Zo

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogger voor jullie die ik in de spotlights zet!
Deze keer stel ik jullie graag voor aan blogger Suzanne!
Benieuwd waar Suzanne over blogt, wat haar inspireert en wat zij de leukste onderwerpen vind?
Ik vroeg het haar allemaal!


Wie is Suzanne?
''Ik ben Suzanne en ben 20 jaar jong. Momenteel volg ik de opleiding Bloem&Design en in het dagelijks leven breng ik graag tijd door met mijn lieve vriendin en familie waaronder ook mijn hond Dobby. Ook doe ik graag fotograferen, creatief bezig zijn en naar concerten, festivals en evenementen gaan.''
 
Waarom is Suzanne een blog begonnen?
Ze keek altijd graag op blogs rond om zelf inspiratie op te doen, op een dag besloot ze een account aan te maken om zelf een blog te beginnen.
In het begin deed Suzanne nog niet zo veel met haar blogs, maar sinds afgelopen jaar is ze meer met haar blog gaan doen. Nu schrijft ze regelmatig over creatieve dingen die ze maakt, fotografie en andere dingen.
 
''Ik kan me niet herinneren dat ik niet creatief bezig ben geweest. Als kind was ik altijd aan het tekenen, knutselen en foto's aan het maken van alles dat ik tegenkwam.''
 
Suzanne schrijf graag over seizoen gerelateerde onderwerpen zoals DIY's, creatieve dingetjes die ze zelf heeft gemaakt en over evenementen die ze heeft bezocht. Als wat je op haar blog voorbij ziet komen heeft ze zelf geschreven, mits er is aangegeven dat het door iemand anders is geschreven.

 
Wat is de blog naam en hoe is deze ontstaan?
De blog van Suzanne heeft Suus&zo. Voorheen kon je haar blog vinden onder CreaSuus, maar na dat ze een school opdracht had gemaakt heeft ze dit veranderd.
''Ik heb de naam veranderd naar Suus&zo omdat ik niet meer alleen over creatieve dingen blog, deze naam vond ik daarom wel toepasselijk.''
 
Hoogtepunten, inspiratie en de leukste onderwerpen om over te schrijven.
Suzanne heeft niet echt 1 hoogtepunt, maar ze vind het wel super tof als ze ziet dat veel mensen haar blog hebben bezocht of als ze weer een leuke reactie ontvangt.
 
Haar inspiratie haalt ze niet perse bij andere blogs vandaan, maar meer om het feit dat ze ergens over wilt schrijven. Iets wat ze heeft gemaakt of mee heeft gemaakt en wat ze graag met andere wil delen leiden al gauw naar een nieuw onderwerp.
 

''Ik vind het leuk om over dingen te schrijven die ik heb meegemaakt, bijvoorbeeld een concert waar ik ben geweest.  Maar het leukste aan bloggen vind ik de leuke reacties die je erop krijgt en gewoon het feit dat ik iets met andere kan delen, dit motiveert mij dan ook weer om door te gaan.''

Zou Suzanne de 5 ton aannemen in de ruil voor haar blog of deze laten schieten?
''Nee als ik zou mijn blog niet weg doen in de ruil voor 5 ton. Dit omdat mijn blog mijn hobby is geworden en dat als ik die dus niet meer zou hebben ik niet zou weten wat ik anders zou moeten doen!''

Nieuwsgierig naar de blog van Suzanne?
Klik hier om naar Suuz&Zo te gaan!

Kende jij de blog van Suzanne al?
Geen opmerkingen