Lifestyle | BITS: A Tale Of Two Shoes

Vandaag is ht weer tijd om jullie voor te stellen aan een nieuwe blogger.
Want het is weer tijd voor een nieuwe Bloggers In The Spotlights!
Benieuwd welke blogger dit keer aan de beurt is, waar zij over blogt en of zij een mooi hoogte punt heeft?
Lees dan gauw verder en kom erachter!
Vandaag stel ik jullie voor aan blogger Anna

Wie is Anna?
Anna is 19 jaar jong en heeft gestudeerd aan de academie voor beeldende kunsten in Maastricht. Op dit moment zit zij in een tussenjaar en hoopt ze volgend jaar psychologie te gaan studeren.


De reden dat Anna een blog begonnen is, is omdat ze toen ze een jaar of 14/15 was, zij de blog van Sea of Shoes in de Vogue tegen kwam. ''Ik kon mij erg in haar herkennen en dacht dat kan ik ook!'
Zo is het idee bij Anna ontstaan om ook een blog te starten en dit daadwerkelijk waar te maken.

Wat is haar blog en wat is haar hoogte punt en waar haalt zij haar inspiratie vandaan?
Anna heeft haar blog A Tale Of Two Shoes genoemd.
De naam is afgeleid van de titel A tale Of Two Cities. ''Ik wilde graag een grapje uithalen met mijn titel en dit vond ik er wel mooi bij passen.'' Ze heeft ook nog een tijdje een andere blog gehad, maar uiteindelijk is ze toch weer terug gegaan naar A Tale Of Two Shoes.

'' Een hoogte punt is dat ik naar de mode fabriek en fashion Clash ging.'' Ook vind Anna het heel leuk dat ze nu ook wat serieuzer bezig is met het bloggen en haar blog niet meer alleen ziet als een dagboek.

Anna vind het hebben van inspiratie bijna vanzelfsprekend. ''Soms schrijf ik 3 posten op 1 dag, andere keren schrijft ik er echt 1 omdat er nou eenmaal een nieuwe blogpost online moet.'' De inspiratie die zij gebruikt voor haar artikelen die haalt ze uit de dingen die zij mee maakt, die zij leuk vind en dingen waar zij van vindt dat andere die moeten zien.


Wat maakt haar blog uniek?
Wat volgens Anna haar blog uniek maakt zijn haar illustraties.
''Heel veel bloggers houden van fotograferen, maar ik zoek het liever in de styling en in het tekenen. Ik ben geen uitvinder, ik bedenk geen nieuwe dingen. Nee ik ben een verzamelaar en ik verzamel alles om mij heen wat ik mooi vind en daar is mijn blog voornamelijk voor.''

Anna post om de 2 dagen een nieuwe blogpost. Dit omdat ze veel tijd in 1 blogpost stopt. De volgende stap is voor haar om haar statistieken stabieler en naar een hoger niveau te krijgen.

Weet haar omgeving van het bloggen?
'' Ja zeker, zelfs de vrienden van mijn vriend lezen mijn blog! En daarnaast bloggen veel van mijn vriendinnen ook en wat is nou leuker dan samen lekker artikeltjes maken?'

Stel, je krijg 5 ton aangeboden in de ruil voor jouw blog; wat zou je dan doen, zou je de 5 ton aannemen?
''Ja natuurlijk, 5 ton is veel geld in deze wereld, wie slaat dat nou af? En het mooie van een blog is dat je elke dag opnieuw begint. Dan maak je toch gewoon een nieuwe naam aan en blog je lekker verder. Is ook een mooi punt om eens te analyseren en misschien een nieuwe weg in te slaan.'' 

Anna hoopt in de toekomst haar blog serieuzer te krijgen, meer samenwerkingen aan te kunnen gaan en een groter gebied te kunnen bereiken. Maar het is vooral 1 grote verassing hoe zij de toekomst ziet! 

Nieuwsgierig geworden naar A Tale Of Two Shoes? 
Ben jij net zo nieuwsgierig geworden na het lezen van dit interview als ik?
Neem dan gauw een kijkje op haar blog en vergeet haar vooral niet te volgen!
Klik hier! 

Opgeven voor een volgend interview?
Dat kan! Klik hier in de rechter side bar op het icoontje en meld je aan!

Kende jij de blog van Anna al?

Geen opmerkingen