Lifestyle | Boeken door en vóór bloggers

Toen ik bijna 3 jaar geleden begon met bloggen had ik nooit verwacht dat andere bloggers zo veel invloed op mij zouden kunnen uitoefenen.
Dat zij mij zo zouden kunnen overtuigen dat ik ergens voor naar de winkel zou gaan of ergens nieuwsgierig naar zou kunnen zijn.
Toch gebeurt het redelijk vaak.
Vandaag laat ik jullie 6 boeken zien die ik na het lezen van een blog artikel heb gekocht. Of een boek die voor of door bloggers zijn geschreven en die ik dan ook persé moest aanschaffen omdat ik zo nieuwsgierig was.


De meeste boeken zullen de meeste dan ook wel kennen. Ze zijn geschreven door bloggers of ze zijn aangeraden door bloggers.


Dagelijks lees ik een heleboel blogjes. Blogjes die als nieuw staan aangegeven in mijn Bloglovin lijst, mijn aandacht trekken en die mij leuk lijken. Ik scrol er door heen en lees alleen de blogjes waarvan de foto en of de titel mij aanspreekt.
Zo ook als het om een tijdschrift of boek gaat.

De 'doe' boeken. 

Ik noem ze maar even de 'doe' boeken.
Dit zijn de boeken:
- Het enige echte kleurboek voor volwassenen
- Blogazine #2
- Topnagels


Dit zijn boeken die ik echt op aanraden heb gekocht na dat ik er 1 of meerde artikelen over gelezen had. Ik ben normaal gesproken niet van het creatief zijn, het inkleuren of het knippen en plakken. Maar omdat het als 'rustgevend' werd beschreven en er de prachtigste kleuren variaties werden bijgevoegd wilde ik dat ook!
Net zoals er positief werd geschreven over het Topnagels boek en de Blogazine #2.
Al schiet me nu te binnen dat ik het Blogazine heb gekregen vanwege de afgelaste Fashionista party, dat maar even terzijde. Anders had ik hem sowieso ook wel gekocht.

De Bloggers boeken.

Dan ga ik door met de boeken die door bloggers zijn geschreven:
- Beauty door Cynthia
- Happy Life door Mascha
- De Blogbijbel door Carlijn Bekker

Dit zijn 3 boeken die zeker tot mijn favoriete horen.
Ze zijn geschreven door 3 inspirerende bloggers.
Naar de boeken van Cynthia en Mascha was ik gewoon ontzettend nieuwsgierig en het boek van Carlijn wilde ik graag hebben omdat ik graag wilde groeien.
Toen Naomi de zaterdag van de BGpart op whatsapp vertelde dat ze het boek van Mascha had kunnen bemachtigen op de BG Party stond ik letterlijk te springen. Ik was zo benieuwd naar haar verhaal!
En van alle drie de aankopen heb ik nooit spijt gehad.

Overigens; alle 6 de boeken heb ik gekocht omdat ik er over gelezen had. Bloggers schreven er over, ik werd nieuwsgierig en ik ging op jacht.
Zo zie je maar hoeveel invloed 1 artikel al op iemand kan hebben, helemaal wanneer er 400 artikelen over verschijnen!
En dat vind ik leuk!

Heb jij 1 van deze 6 boeken in je bezit, zo ja; wat vind je er van?
En wat was jouw reden dat je hem kocht?

2 opmerkingen

  1. Ik heb de blogbijbel, die leek me inderdaad goed om mijn blog mee te boosten, ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen, maar zelf 'gevraagd' ! Ik ben er erg blij mee, is een leuk boekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben vooral heel benieuwd naar Happy Life en de blogbijbel!

    BeantwoordenVerwijderen