Lifestyle | Goodbye to do blaadjes en agenda's!

Waar ik in het begin dit jaar vanwege school mijn agenda nog dagelijks gebruikte en de to do blaadjes overal rondslingerde, is dat in de laatste maanden een heel stuk verminderd.
Mede omdat ik sinds februari klaar ben met school en dus minder hoef te onthouden. 
Daarnaast had ik ook geen zin meer om mijn agenda overal mee naar toe te slepen en ik vond die rond slingerende to do blaadjes maar irritant.
Tot eergisteren gebruikte ik nog dagelijks to do blaadjes, maar nu zijn die ook verleden tijd.
Waarom? Omdat ik een geweldige app heb gevonden.
En die app, die deel ik vandaag met jullie!


Ik denk dat het meerdere deel van de bloggers dagelijks een to do lijstje maken en de agenda's  te voorschijn toveren. Gewoon omdat het makkelijk is om het overzicht te bewaren en er zeker van te zijn dat je niets bent vergeten, toch?
Ik had het ook, to do lijstjes bleef ik maken maar het overzicht aan afspraken en dagen dat ik moest werken raakte ik kwijt door dat ik geen agenda meer gebruikte. Toen had een weekplanner aangeschaft.
Op zich heel handig en overzichtelijk, ik heb hem dan ook een aantal weken dagelijks gebruikt. Maar toch bleek ook dit de oplossingen niet te zijn. Ik moest iets hebben dat ik altijd bij me droeg.


Ik ben opzoek gegaan.
Wat neem ik nou letterlijk overal mee naar toe? Mijn mobiel!
Ook al moet naar de hoek van de straat, ik heb mijn mobiel op zak.
Het zou dan ook de ideale oplossing zijn als ik iets op mijn mobiel zou hebben staan wat en mijn agenda en to do lijstjes bijhoud. Iets waar ik dit beide dus in zou kunnen maken. 
Tot mijn grote verbazing stond dit gewoon al als standaard app op mijn mobiel.
Ik heb het over de S planner app van Samsung.
Hoe makkelijk kan het wezen?

In deze app kan je namelijk je afspraken bijhouden én to do lijstjes maken en aanvinken zodat hij weg word gestreept als je iets hebt gedaan.
Blijer kon je mijn op dat moment niet krijgen, nu heb ik alles  en is het goed overzichtelijk en leesbaar in 1!
Dus ben jij in het bezit van een Samsung en nog opzoek naar een app waar bij je overzichtelijk je agenda en to do lijstjes kunt bijhouden?
Kijk dan zeker even naar de S planner app!


Gebruik jij ook een to do lijst en agenda app?

2 opmerkingen

  1. Altijd handig zulke apps! Ik heb een papieren agenda voor 2014 gekocht en niet één keer aangeraakt, omdat ik altijd mijn agenda app gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen