Lifestyle | Tag: Would you rather?

Afgelopen week kwam ik een leuke tag tegen op de blog van Alexa.
Een tag tegen waarbij je moet kiezen.
En soms zijn de vragen gewoon bijna onmogelijk.
Want zou ik liever een lelijk kapsel hebben of een lelijke haarkleur?
Benieuwd naar andere vragen en mijn antwoorden?
Lees dan gauw verder!1. Slordig haar en mooie make up of mooi haar en geen make up.
Mooi haar en geen make up! Ik ben de laatste tijd wat minder make up gaan dragen, waar ik namelijk eerst een foundation gebruikte, doe ik nu alleen een dag creme op. Vooral met warm weer vind ik het fijn om bijna of gewoon helemaal make up loos te zijn. Dan hoef je nergens op te letten en heb je ook geen zorgen over of je make up nog wel goed zit. En als je dan je haar een beetje goed hebt zitten valt het denk ik al gelijk een stuk minder op.

2. Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimper haartjes eruit trekken?
Poefh, ik heb eigenlijk geen flauw idee. Want zijn je ogen heel raar zonder wimper haartjes?
Ik heb wel enig idee wat je gezicht doet zonder wenkrbauwen, maar wimpers? I don't know.
Al denk ik wel dat als je geen wimpers hebt dat het minder opvalt in vergelijking met je wenkbrauwen omdat je die vaak veel duidelijk ziet bij iemand. Ik denk dat ik daarom maar ga voor wimper haartjes eruit trekken.

3. Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?
Nou moet ik eerlijk zeggen; ik heb bij beide nog nooit geshopt. Maar omdat ik altijd hele goede en positieve verhalen lees over Mac ga ik bij deze vraag voor MAC

4. De lipgloss/lipliner look of een eighties permanentje?
Beide heb ik even moeten op zoeken met Google omdat ik van beide niet wist wat het was, haha.
Maar als ik zo op google rond struin denk ik dat ik ga voor de lipgloss/lipliner look. Dit omdat als ik de eighties permanent zou doen dat ik door mijn krullen op een schaap lijk. Een lipgloss/lipliner look zou ik dus kiezen en dan in mijn geval zou ik voor de lipgloss look gaan!

5.  Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht of een heftige aangebrachte blush?
Euhm, dan zou ik gaan voor de heftige aangebrachte blush. Dit omdat je dit makkelijker kan vervagen in de loop van de dag en omdat je de foundation blijft zien. Overigens zou ik met beide niet over straat kan, maar als ik dan toch zou moeten kiezen..

6.  MC Hammer Pants of een fietsbroekje?
Ooooh wat verschrikkelijk allebei zeg!
Ik ga denk ik toch voor dat verschrikkelijke fiets broekje omdat je hier overheen nog iets van een jurkje of rok zou kunnen dragen om het een beetje te verbergen.7. Liever een oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?
Ik heb liever allebei niet, maar als ik dan moet kiezen zou ik voor de tan lines die je kan verbergen gaan.
Waarom? Omdat ik liever niet oranje zou willen zien wat de andere optie is!

8. Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?
Een slecht kapsel. Simpelweg omdat je hier nog wat kunt veranderen (het is in ieder geval te proberen) en aan een haarkleur niet. Of het kan wel, maar dat duurt dan weer even.

9. Youtube weg of twitter weg?
Die is moeilijk! Nu ben ik niet zo ontzettend actief op youtube als filmpjes maker of iets in die richting, maar kijk ik wel de dagelijkse uploads van de mensen die ik volg. Met twitter ben ik wel ontzettend actief en vind ik het heerlijk om gewoon door de timeline heen te scrollen om te zien waar iemand mee bezig is.
Omdat je op twitter ook eventueel een filmpje zou kunnen uploaden zou ik da gaan voor youtube weg.

10. Zou je liever je make up kwasten voor altijd opgeven of je mascara?
Simpel! Mijn make up kwasten. Juist omdat een klein beetje mascara al een hele hoop kan doen en ik toch niet ben van hele oog looks!

Wil je deze tag ook doen? Neem heb gerust over en laat dan niet een reactie achter te laten met de link naar het resultaat, die lees ik namelijk graag!

Heb jij de Would you rather tag al ingevuld?

4 opmerkingen

 1. Ik denk dat ik alles hetzelfde zou kiezen als jij. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om jouw antwoorden te lezen. Ik heb hem een paar dagen geleden ook ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuke tag zeg!! Lijkt mij moeilijk kiezen. Ik denk dat ik hem ook ga doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag en goed ingevuld. Bij sommige dingen zou ik echt niet kunnen kiezen

  BeantwoordenVerwijderen