Lifestyle | Wishlist: Macbook, Onderwatercamera, loom bord en meer.

Vandaag ga ik eens wat anders doen. Iets wat ik zelf altijd leuk vind om te lezen bij andere, maar zelf (tot zo ver ik mij kan herinneren) nog nooit heb gedaan.
Want net zoals jij en je buurvrouw heb ik ook dingen die ik graag zou willen, graag wens om te hebben of al een tijdje in mijn hoofd heb maar nog niet heb gevonden.
Ook wel: Een wishlist!
Benieuwd wat waarom op mijn wishlist staat?
Wij vrouwen/meiden/dames staan er om bekend dat we al gauw (vaak niet altijd natuurlijk)  veel te veel geld uitgeven en te veel willen. De een doet dit in 1 keer en is dan in 1 klap lichtelijk blut, de ander doet het met maten maar en verspreid het over een lange tijd.
Ik zit daar tussen in. Ik namelijk momenten waarop ik heel veel geld (of een aantal kleine bedragen achter elkaar wat uiteindelijk een aardig groot bedrag blijkt te zijn) uit geef en ik heb periodes waar ik een aantal weken alleen de hoognodige dingen koop en eigenlijk niks uitgeef.
Het wisselt.

Ondanks dat ik dus niet zo'n hele grote shopper ben, vind ik het wel leuk om nieuwe dingen te kopen (dúh logisch!). En soms ook grotere dingen. Vandaag zet ik 5 dingen op een rijtje die ik op dit moment heel graag nog wil of binnenkort hoop te vinden en te kopen.
Misschien niet allemaal hoog nodig (lang niet allemaal), maar wel allemaal even leuk.

# Macbook pro
Bron afbeelding.
Het idee voor een Macbook is eigenlijk vorige week ontstaan. Mijn laptop die deed het een tijdje niet goed (Lees: Mijn internet startte niet meer, hij is sloom en mijn accu is kapot. But; mijn vader heeft hem weer zo snel als de brandweer gemaakt. Thanks pap!). Omdat ik heel veel goede en positieve verhalen hoor over de Macbooks, heb ik het er over gehad. En ben ik voorplan om een Macbook aan te schaffen over een tijdje. Voor nu is het alleen nog maar rond kijken en stiekem al een klein beetje dromen.. Want een grote investering is het wel..

# Macro lens
Sinds ik mijn spiegelreflexcamera heb ben ik helemaal in de wolken. Onlangs heb ik een zoomlens aangeschaft. Op dit moment ben ik in het bezit van de standaard, een portret en een zoomlens. Om nu ook nog dingen van heel dichtbij te kunnen fotograferen zou ik eigenlijk ook nog een Macro lens aan moeten schaffen. Dan is hij compleet en zou ik er aardig wat kanten mee op kunnen. Al is zo'n macro lens toch ook wel weer een hele investering.. Dus ook daar wacht ik nog maar even mee. Maar hij staat zeker op mijn wishlist!

# Nieuwe kleuren gel polish 

Zoals jullie weten en hebben kunnen lezen ben ik gek op de gel polish van Kiss. Omdat ik nu nog niet heel veel variatie heb in mijn kleuren hoop ik daar verandering in te kunnen brengen en nog meer nieuwe kleuren te kunnen aanschaffen. Het is alleen zo jammer dat 1 lakje €20 euro kost..


# Harembroeken
Ik heb op dit moment 1 harembroek in de kast liggen. Ik ga dit jaar naar Thailand op vakantie en we gaan daar aardig wat dingen ondernemen. Ook zijn er plekken waar bloedzuigers (krijg al rillingen bij het idee) zijn en je lange broeken en dichte schoenen moet dragen. Zo'n harembroek is daar dé oplossing voor. Lang en vaak lekker luchtig. Nu kan ik hier ook opzoek gaan naar harembroeken maar het schijnt dat het in Thailand op iedere hoek van de straat te koop te is. Dus ook dit staat op mijn wishlist en is iets betaalbaarder!

# Loom bord
Bron afbeelding
Loom bandjes maken, ik vind het zo leuk! En ik zie zoveel leuke dingen op internet!
Op dit moment heb ik nog maar een klein dingetje waarmee ik ze maak (die heb je hier kunnen zien), ik hoop heel gauw deze te kunnen aanschaffen want daar kun je nog veel meer kanten mee op!
En ik vermoed dat er al eentje (of zelfs meerdere) mijn kant op komen.. Aaaah!

# Onderwatercamera

Nog een ding dat alvast ter voorbereiding voor Thailand op mijn lijstje staat; een onderwatercamera.
En dan niet perse deze van Canon, maar hij schijnt ook een stuk goedkoper te zijn bij de Action. Ik hoop deze nog te score voor het zo ver is!

Wat staat op dit moment op jouw wishlist?


3 opmerkingen

  1. Leuke wishlist! Een macrolens staat ook hoog boven aan mijn verlanglijstje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik deel je wishlist wel even hahaha, grapje. Ik wil ook een Apple

    BeantwoordenVerwijderen