Personal | Michael Jackson, examenkoorts, een nieuw begin en Applefans gezocht.

Het is weer de maandag. De dag dat we met een kater na het weekend weer aan een nieuwe week beginnen.
Een nieuwe week met nieuwe behoeftes, ervaringen en nieuwe bedenkingen.
Laten we de week beginnen met een babbeltje, lekker rustig.
In combinatie met een kop thee of een sterke bak koffie (Latte Macchiato/Cappuccino!!) en een relax nummertje op de achtergrond.
Lijkt dit je wat?
Lees dan gauw verder!
Pencils

Omdat ik graag een nummer met jullie wil delen wat ik toevallig gister avond tegen kwam op Spotify en nog geen idee had wat ik vandaag online zou gaan zetten, doe ik het even anders.
Ik maak er gewoon even een kleine klets update van.

Michael Jackson en Justin Timberlake. 
Maar zoals ik hier boven al 2 keer herhaald heb, wil ik beginnen met het nummer wat ik met jullie wil delen.
Het is namelijk zo dat het afgelopen week ter sprake kwam toen ik met mijn collega het over een nummer had. Ineens hadden we het over Michael Jackson en vertelde zij dat hij een nieuw nummer had uitgebracht.
Ik wist daar niks van af en heb er verder ook niks mee gedaan. Toen ik gister avond op Spotify aan het rond snuffelen was (lees: playlisten afstruinen naar dat ene nummer), kwam ik het nummer tegen waar mijn collega het over had.
En omdat ik van het nummer een vrolijk gevoel kreeg en ik weet dat veel mensen dit kunnen gebruiken op zo'n maandag als vandaag, deel ik hem maar al te graag met jullie.
Want ondanks dat hij er niet meer is, heeft hij toch maar weer een fijn nummer gemaakt en wel samen met Justin Timberlake!
Dus ik zou zeggen, druk hier onder even op het play knopje, geniet en lees rustig verder. Want ik heb nog meer te vertellen.

Examenkoorts.
Oke, heb je hem aan staan?
Dan gaan we gauw verder!
Want voor mij is het een doodnormale maandag. Maar zoals je misschien wel weet voor veel middelbare school leerlingen niet. Voor hun gaan de examens deze week van start!
En oh, wat heb ik het met ze (of jullie!?) te doen!
Ik weet nog heel goed hoe zenuwslopend deze dagen/weken waren. Voor diegene die aan hun examens beginnen 1 deze dagen; Doe je best; je kunt het!

Een nieuw begin.
Zelf ben ik nu bijna 3 maanden alweer klaar met school. En werk ik alweer 3 maanden in een ander filiaal bij de HEMA. Waar ik het ontzettend naar mijn zin heb trouwens. Maar is dit wat ik wil? Nee. Natuurlijk voor nu vind ik het prima, maar om dit altijd te blijven doen; nee. En omdat er weinig werk te vinden is in de kinderopvang - waar ik nu aan de slag kan met mijn diploma - ben ik gaan kijken wat ik dan nog wel wil. 
Want ik ben tenslotte 19 (20 wanneer het nieuwe schooljaar begint) en heb nog een heel leven voor mij. Ik kwam er in de loop van de afgelopen 3 jaar achter (mede door het bloggen) dat ik de schrijf - en reclame wereld ook ontzettend leuk vind. Ik vind het fijn om te schrijven, dingen op te zoeken en te maken. Dit heb ik meegenomen in de zoektocht naar een nieuwe opleiding. En ik heb wel iets gevonden wat mij op dit moment erg aanspreekt en prikkelt om hier aan te beginnen. Van die opleiding had ik afgelopen vrijdag een voorlichtingsbijeenkomst en toen ik thuis kwam wist ik het zeker; dit wil ik! Nu word ik binnenkort uitgenodigd voor een intake en moet ik een intake opdracht en portfolio maken. 
Zal dit een nieuw begin worden?

Zijn hier Apple fans in the house?
Dan als laatste, ik heb iets in mijn hoofd gehaald.
Ik wil een Apple Laptop; simpelweg, een Macbook.
Dit omdat ik altijd problemen heb met mijn laptop, geen idee hoef of wat maar er is altijd iets fout.
Nu wil ik dus overstappen op Apple, maar ik heb dus even advies nodig.
Want Apple fans: Wat raad jij mij aan?
Een Macbook Pro of Air? en waarom?
Ben je een Apple fan? Brand dan los! 

Dit was de 'update' voor deze keer. 
Hopelijk gaan jullie je examens (uiteraard voor wie deze periode is aangebroken) knallen en hangen er een hele hoop vlaggen uit straks, genieten jullie van deze nieuwe week (einde van de week word het weer mooi weer!!) en kunnen jullie wat betreft een Macbook mij uit de brand of een klein beetje op weg helpen!

Oh ja en niet te vergeten: heb je genoten van het nummer?

Wat houd jouw bezig op het moment?
2 opmerkingen

  1. Ik heb een Macbook voor mijn opleiding en vind hem echt super. Ik weet niet of je moet gaan voor een pro of een air. Kun je het beste in de winkel vragen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen