Personal | On my way tot thailand: Yes or no?

Over een aantal weken is het zo ver. Wat vorig jaar, toen we begonnen met alles uit te stippelen nog heel ver weg leek, is al bijna zo ver.
Dit jaar gaan we namelijk voor 3 en halve week naar Thailand!
Omdat dit toch best wel een happening is leek het mij leuk om daar een blog serie over te gaan maken.
Vandaag vertel ik wat ik dan van plan ben en hoor ik graag of jullie het een leuk idee vinden.
Benieuwd?
Aankomende zomer ga ik met mijn ouders, broertje en met de familie van Merel (en uiteraard Merel zelf ook) een reis maken.
Een reis waar we al bijna een jaar mee bezig zijn. Een reis omdat mijn ouders en de vrienden waarmee wij gaan dit jaar 25 jaar getrouwd(!) zijn. Een dik boek met de hele reis (3 en halve week) ligt dan ook naast de bank. En dan nu, is het bijna zo ver. Bijna gaan wij naar dat verre land. Dat land waar het overdag tegen de 35-40 graden aanloopt en ’s nachts niet verder afkoelt dan 26 graden..
Het land dat Thailand heet en waar (gelukkig) een hele hoop mensen goed over te spreken zijn.

Nu komt er bij zo’n reis een hele hoop dingen kijken. Zo is de reis nu al helemaal uitgestippeld en weten van dag tot dag wat ons te wachten staat, hebben we (bijna) alle inentingen gehad (waarvan we nog 1 helft moeten) en moeten er ook dingen ingekocht worden.
Nu kwam bij mij een idee op om hier een blog serie over te maken.
Hier mee bedoel ik dat ik dan ga schrijven over de reis zelf, maar ook over bijvoorbeeld de voorbereidingen die ik nu langzamerhand ga treffen. Want ondanks dat het nog een paar weken duurt zullen die ook zo voorbij vliegen!

bangkok thailand Bangkok Thailand

Als ik dit daadwerkelijk ga doen, dan ben ik van plan om hier in een standaard dag voor te kiezen waarop deze blogjes online komen te staan. Dat houd in dat ik dan iedere week een nieuw onderwerp, wat te maken heeft met deze reis behandel en dus over vertel.  Zo word LBF niet in 1 klap een reis blog, want dat wil ik niet, maar kan ik toch deze bijzondere happening met jullie delen.

Wat vinden jullie van dit idee vinden?
Zouden jullie het leuk vinden om een blog serie te lezen over mijn voorbereidingen en de reis naar Thailand? 

3 opmerkingen

 1. ik zou het heel leuk vinden als je een serie zou maken lijkt me erg interessant, super leuk dat je naar thailand gaat, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me leuk om te lezen. Persoonlijk ben ik meer benieuwd naar je echte reis verslag dan naar de voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat snap ik, ik ook hoor! En daar kun je ook zeker een artikeltje (sws wel meer dan 1) over verwachten:).

   Verwijderen