Lifestyle | Gadget: Bluetooth speakers van de action

Ik heb een paar nieuwe speakers gekocht! Niet omdat het nou perse nodig was, naar meer omdat ik ze zag staan en ze er leuk uit vond zien. Ik heb even getwijfeld, maar besloot ze toch mee te nemen en de gok te wagen. Of ik tevreden ben en hem aan kan raden voor die paar euro? Dat ga ik je vandaag vertellen! Lees je mee?


Ik heb al heel lang 2 boxen achter mijn bureau staan die ik vaak gebruik op mijn kamer. Onderweg luister ik meestal via mijn oortjes muziek en buiten in de tuin hebben we speakers van mijn vader die ik gebruik. Ik had ze dus eigenlijk niet nodig.

Toen ik afgelopen zaterdag met Merel door de Action liep en deze speakers in het schap zag staan trokken ze gelijk mijn aandacht. Vooral omdat ze er in een heleboel kleuren waren, er goed uitzagen en ik wel eens wilde weten hoe dit werkte. Ik pakte hem uit het schap en bekeek de verpakking.


De speakers beloofde mooi geluid te laten horen en op bluetooth te werken. Ik keek op het prijskaartje, deze gaf aan dat ze €17.95 koste (al weet ik dit niet meer 100% zeker, maar er staat me wel iets van bij..), ik besloot ze mee te nemen. Voor die 17.95 zijn ze wel aardig prijzig voor de Action, maar als het niet was wat ik hoopte zou ik ze altijd nog terug kunnen brengen. Ik stopte ze in mijn mandje, maakte met Merel het rondje af en liep naar de kassa om af te rekenen.

Thuis wist ik niet hoe gauw ik de speakers wilde uitproberen. Wel moest ik het met beleid doen in plaats van zo de doos open te scheuren, aangezien er een kans was dat ik ze terug zou brengen. Na dat ik heel rustig de doos had open gemaakt, bekeek ik wat er in zat.

De boxen.


Naast de speakers bevatte de doos een accu en 2 snoertjes. 1 snoertje om de boxen inclusief de accu mee op te laten, deze kun je gewoon in een adapter steken met USB. En een AUX kabeltje waarmee je hem dus ook aan een apparaat zonder bluetooth kan aansluiten. En niet te vergeten zat er ook een gebruiksaanwijzing bij.

Boven op de speakers zitten 3 knopjes; een play/pauze knopje, door en terug spoel knopje en een telefoon knopje.


Naast het beluisteren van jouw favoriete muziek kun je er dus ook nog handsfree mee bellen!
Hoe handig is dat!


Daarnaast zitten er ook 3 licht knopjes op.


De groene zoals je hier boven ziet geeft aan dat de batterij vol is, als hij rood is geeft dat aan dat hij moet opladen. Het middelste is de microfoon en de laatste is het bluetooh lampje.

Finaly: Het geluid!


Toen ik dit allemaal bestudeerd had kon ik mijn tablet (die op dat moment de meeste batterij had) aansluiten. Dit ging eigenlijk vrij makkelijk want ik hoefde alleen via mijn tablet de bluetooh aan te zetten en de speakers te zoeken. Toen hij gekoppeld was ging de muziek vrij snel daarna al aan.

Omdat ik benieuwd was hoe het geluid zou zijn als hij op zijn hardst staat, zette ik hem gelijk vol uit. Dit omdat bij de meeste goedkopen boxen dit niet goed gaat en ze dan gaan ruizen. Wel moet je de volume bedienen met het apparaat dat je er aan gekoppeld hebt, want op de speakers zelf zit niks aan een volume knop. Het geluid was voor dat wat ik verwacht had eigenlijk best goed. Het was helder en je hoorde er geen ruis of iets in die richting door heen.

Conclusie.
Ben ik tevreden en kan ik hem aanraden? JA! Eigenlijk voor die 17/18 euro zijn het prima boxen. Natuurlijk hoor je duidelijk verschil (vooral qua bass) met duurdere boxen, maar voor deze prijs en voor de Action zijn deze top! Daarnaast ziet hij er mooi en strak uit en is hij ook makkelijk te bedienen! Ik zou zeggen; ren naar de Action!

Gebruik jij speakers?
Zo ja, van wat voor merk?


6 opmerkingen

 1. Hij ziet er inderdaad strak en mooi uit! Bedankt voor deze review, ik ga hier bij de Action ook maar eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik kan niet zonder speakers, altijd handig voor op vakantie of voor buiten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er wel heel schattig uit met dat roze, fijn dat het ook goed doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soundlink mini van bose is ook heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volume op de box zelf valt waarschijnlijk te regelen door het knopje waarmee je naar het volgende en vorige nummer kan gaan langer in te drukken. Werkt bij de mijne(wel een ander model) ook prima ;).

  BeantwoordenVerwijderen