Fashion | Zomerse outfit by Miss Etam

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie.
Deze outfit komt van Miss Etam, een winkel en webshop waar ik zelden tot nooit kom.
Toch ben ik op dit moment weer een fijn en leuk zomers kledingstuk rijker.
Benieuwd?
*Deze review is in samenwerking met Miss Etam.
 
Ik weet dat mijn moeder er wel eens komt en ik ben er ook wel eens binnen geweest. Maar ik had volgens mij nog nooit eerder iets gekocht. Toen ik er vorige week met mijn moeder naar binnenliep en deze jumpsuite tegen kwam was hij er alleen in een L. Met mijn 1.60 zou dit niet een bepaald succes worden, dus liepen we gauw weer naar buiten.
 
Toen ik op de site ging kijken en zag dat hij nog wel in een S te bestellen was, wist ik al gauw wat mij te doen stond. BESTELLEN!
 
 
Ik besloot deze jumpsuite te bestellen in de hoop dat hij niet veel te lang zou zijn (wat bij mij meestal het geval is). Daarnaast was ik namelijk al een tijdje opzoek naar een leuke jumpsuite met lange pijpen en korte mouwen. Dit omdat het fijn zou zijn voor in Thailand en het mij gewoon heel leuk leek.
 
 
De juimpsuite heeft een hele leuke en fleurige print wat hem helemaal zomers maakt.
Daarnaast denk ik, als je straks mooi gekleurd bent dat hij dan nog mooier uitkomt.
Ik combineerde hem met mijn simpele blauwe schoentjes van de Primark.
Eigenlijk wilde ik er sandaaltjes onder, maar aangezien ik die nog niet heb kunnen scoren was er niet echt een andere optie.
Ik vond dit dan ook niet storend staan.

 
Op de site kwam ik hem ook tegen in combinatie met. Hier maakt Miss Etam combinaties van kleding items die bij hun te koop zijn.
Daar kwam ik deze juimpsuite ook tegen gecombineerd met een gilet.
Dit vond ik ook ontzettend leuk staan en dat geeft toch nog even iets extra's dan alleen de jumpsuite.
Omdat ik nog een giletje in mijn kast had hangen, besloot ik deze combinatie eens te proberen.
En ik vind hem leuk!
Precies goed voor een feestje op een warme avond of een leuk festival!

 
Ook besloot ik er deze armband bij te nemen. Deze combineerde leuk met de kleurtjes en ik was wel weer toe aan een keer iets anders.
En dat lukte!

 
Hoewel dit dus de eerste keer was dat ik iets bij Miss Etam kocht, ben ik er ontzettend blij mee!
Hij staat leuk, is niet heel erg te groot (wel heb ik de pijpen een beetje op moeten rollen maar dat is dan maar zo, no problem), hij zit ook ontzettend fijn en is lekker luchtig.
 
Ik ga zeker vaker rondneuzen bij Miss Etam, want net zoals deze keer hebben ze per toeval toch aardig wat leuke dingen in hun assortiment!
 
Shop jij wel eens bij Miss Etam?


1 opmerking

  1. Miss Etam is echt top! En je jumpsuit ook trouwens door de kleurtjes. Ik heb zelf deze: http://www.wehkamp.nl/damesmode/jumpsuits/jumpsuits/miss-etam-regulier-playsuit/C21_A1Z_A1Z_303461/ (helaas nu uitverkocht) en ik heb nog nooit een jumpsuit gehad voor deze, ze stonden me niet en ik werd er 200 kg door voor mn gevoel. Maar deze is zelfs leuk!

    BeantwoordenVerwijderen