Lifestyle | Een portomonee en hoesje in 1!

Vandaag heb ik iets leuks dat ik graag met jullie wil delen.
Zoals jullie weten ben ik namelijk erg goed in om mijn telefoon 6 keer achter elkaar uit mijn handen te laten kletteren (Hoi mooi stuk scherm!). Maar na vandaag zal dit anders zijn.
Ik heb namelijk een heel leuk hoesje dat niet alleen als een hoesje, maar ook als portemonnee gediend kan worden!
Iets wat ik persoonlijk super handig vind.
Vandaag laat ik jullie de in en outs van dit geweldig handige hoesje zien!

Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met een geweldig nieuw hoesje.
Een hoesje waarbij je al je belangrijke dingen in 1 hebt.
Ook wel; een portemonnee en telefoon hoesje in 1.
Ik was er al een tijdje naar opzoek, tot ik deze tegen kwam op Smartphonehoesjes.nl
Een hele fijne en uitgebreide site met bijna voor iedere telefoon een leuk assortiment aan hoesjes en accessoires. Naast een uitgebreid assortiment aan telefoon hoesjes hebben ze ook een heel uitgebreid assortiment aan mooie tablet hoezen.
Het hoesje.
Ik koos dit mooie zwarte hoesje. Ik heb hem nu een paar dagen in gebruik en zal jullie vandaag alle in en outs vertellen.
Het hoesje ziet er mooi en afgewerkt uit. Het is goed stevig en heeft een boel mogelijkheden wat betreft het opbergen van geld of pasjes.
Je mobiel zit in een houder binnen in de hoes en die zit zeker goed vast. Ik probeerde hem er namelijk later even uit te halen, maar dat lukte niet en daar moest ik iemand anders voor vragen. Dus je hoeft zeker niet bang te zijn dat je je mobiel verliest.
Het hoesje ligt zowel als hij dicht is als open fijn in de hand. Het voelt stevig en het kan niet zomaar open gaan. De voorkant sluit met een magneet en je voelt dat hij goed dicht zit. Verder krijg je bij dit hoesje ook een lus geleverd die je aan de hoes vast kunt maken waardoor je hem bijvoorbeeld ook om je pols kunt doen. Dit vind ik persoonlijk een pluspunt omdat ik nogal goed ben in om het voor elkaar te krijgen om hem als nog uit mijn handen te laten vallen als er een hoesje om zit. Nu zal dit dus minder gauw gebeuren.
De portemonnee.Zoals ik hier boven al vertelde is het dus een portemonnee en hoesje in 1. Het hoesje bevat een lange rits op de achterkant die mee vormt als het hoesje gesloten is. Dit is tot mijn verbazing een vrij ruim vak en je kunt er wel wat in kwijt. Wel merkte ik op dat als je er muntgeld in doet dat het ook mee vormt met het hoesje en het soms wat moeilijk sluit omdat het muntje dan net op de vouw van het hoesje ligt. Als ik dit hoesje zou maken zou ik de rits dan alleen beperken tot de achterkant van de telefoon zodat het geld niet gaat 'zwerven' in het vakje.


Zoals je hier boven ziet kun je aan de binnen kant 2 pasjes kwijt en daar achter eventueel nog een pasje, briefgeld of een visitekaartje.
Wil je meer pasjes kwijt? Dan zou het eventueel ook nog in het rits vakje kunnen, maar dan zou je wel moeten opletten dat hij niet schuift en breekt als je het hoesje sluit.
Wat vind ik van dit hoesje?
Ik ben eigenlijk heel tevreden met het hoesje. Ik hoef nu niet meer mijn hele hebbes en houden mee als ik even het dorp of  even snel de stad in ga Ik kan makkelijk mijn pasjes en geld opbergen en het houd fijn vast. Wel merkte ik dat het hoesje wat groot is als je gaat typen, de flappen zitten soort van in de weg. Maar het kan ook aan mij liggen dat ik hem gewoon anders moet vasthouden tijdens het typen.
Of ik hem jullie zou aanraden? JA ZEKER! Het is sowieso fijn voor bijvoorbeeld het uitgaan als je niet heel veel mee wilt. In dit geval hoef je dan alleen je hoesje met wat geld en je mobiel mee en je hoeft niet de hele avond meer een tas mee te slepen!
Wat vind jij van dit hoesje? Deze review is samenwerking met Smartphonehoesjes.nl.

Geen opmerkingen