Lifestyle | Loom Bands: Mijn kunstwerken en favoriete loom bands youtuber!

Dat ineens de loom bands uit de grond springen en dat het een nieuwe rage is, dat hoef ik je hoogstwaarschijnlijk niet meer te vertellen.
Overal zijn de sorteerbakken nauwelijks te verkrijgen omdat iedereen er naar opzoek is om al die kleuren elastiekjes te verdelen.
En daarnaast; laten we ook niet vergeten dat het gewoon een klein beetje maar toch wel heel erg leuk en verslavend is!
Ik ga vandaag mijn 'kunstwerkjes' tentoonstellen en vertel ik jullie ook wie mijn favoriete loom bands youtubers zijn!
Benieuwd?


Mijn loom bandjes avontuur.
Laten we eerst beginnen met het feit dat ik ook met 1 bak aan loom bands begon. Leuk vond ik dat!
In de stad kwam ik nog meer kleuren tegen en een paar weken geleden kregen we ook bij de HEMA een doosje met Loom bands.
Uit enthousiasme had ik toen voor iedereen die het wilde uit mijn omgeving zakjes meegenomen, met als vervolg; dat ik nu nog zeker 5 zakjes over heb. Oh ja en dat neemt niet weg dat de elastiekjes ook binnen 2 uur uitverkocht waren.
Oké, dat is ook waar deze onderstaande foto op slaat; 2 dozen loom bands en 1 loom band kit (die inmiddels gebroken is..).
Maar daarnaast vind ik het er ook gewoon zo vrolijk uit zien! De kleuren zijn een beetje aanstekelijk of iets in die richting, waar door ik ze niet kan laten liggen. Want wie weet kan ik nog wel iets leuks met die kleur..

Inmiddels halen bij buurkindjes mij in met hun geniaalste creaties, maar dat maakt het alleen maar leuk. Want dan weet ik ook weer dat als zij het kunnen dat ik het ook kan. Tenminste.. dat hoop ik dan maar.Wat betreft mijn creaties: Ik ben alweer heel wat armbandjes rijker. En daarnaast ook 1 mislukte schildpad. Want hoewel ik er een hele zaterdag avond (kan je na gaan hoe verslavend dit kan werken..) aan besteed had en het tot op heden ook goed ging,  kreeg ik het toch voor elkaar dat er 2 elastiekjes braken tijdens het eraf halen van de schildpad.
Nu heb ik dus een mooie schildpad met 2 lusjes.. Beetje jammer.


De mooiste voorbeelden.
Hoewel ik al 6 keer met het boek (of de boeken aangezien ik er 2 heb gezien) in mijn handen heb gestaan, heb ik ze iedere keer weer netjes in het vak terug gezet.
Met het idee van; op youtube heb je alles gratis en nog makkelijker uit gelegd.
En dat is ook wel zo denk ik aangezien ik al deze bovenstaande 'kunstwerken' van het internet heb gehaald.

Daarom ook even een shoot-out naar Eveline Maureen omdat zij de moeilijkste loom bands zo makkelijk mogelijk maakt en zo uitgebreid mogelijk en duidelijk uitlegt!
Ja, waarschijnlijk zullen de meeste loom bandsers (wat een stom woord eigenlijk he?) haar wel kennen, maar als je haar youtube kanaal nog niet kent; gauw even kijken!

Mededeling: Ik heb besloten met de vakantie in aantocht om vanaf vandaag weer om de dag te gaan posten. Dit houd in dat de volgende post zaterdag om 06:00 online komt!


Wat vind jij van deze rage?4 opmerkingen

 1. Het is helemaal trending nu he, doet me zo denken aan vroeger toen je ook elk jaar weer van die nieuwe dingen hadden. Je hebt wel talent en leuke armbandjes gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje je ziet die dingen overal nu! Doet me een beetje denken aan Scoubidou wat we vroeger deden! Ik ben er nog niet aan begonnen, maar ik heb daar echt het geduld niet voor, al dat gepriegel :) Ik vind het wel erg leuk om te kijken op Youtube, en ik vind die schildpad trouwens helemaal niet zo slecht!

  Liefs, Sara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je er al veel gemaakt, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik heb ze zelf ook. Nog niet super veel mee gedaan, maar heb nog wel veel plannen. Wil vooral figuurtjes gaan maken voor aan mijn sleutelbos :)

  BeantwoordenVerwijderen